A Dolce&Gabbana parádés hangulatot varázsolt Milánóba

grazia.it
Ujvári Viki

A Dolce&Gabbana minden szezonban képes valami újat mutatni, így a tegnapi fergeteges showjukon már meg se lepődtünk!

A divatheteket így vagy úgy, de mindenki figyelemmel követi, így nem árulunk el semmi újat azzal, hogy a bemutatók egy jól megszokott forgatókönyvre épülnek. És őszintén megvallva, nem sűrűn történik semmi eget rengető változás. A show lemegy, a kollekció napvilágra kerül a sajtó lelkes képviselői pedig minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy értékelhető kritikát alkossanak a látottakról.

Olvasd el ezt is!
A Hadid nővérek a milánói divathét szerencsecsillagai!

Az utóbbi években jó pár divatház próbálja az amúgy száraz és futószalagos bemutatókat kicsit egyedibbé tenni, elég csak a különleges helyszínekre, vagy akár a már-már tökéletes díszletekre gondolnunk.

A Dolce&Gabbana-nak nem volt nehéz dolga, hiszen a tőlük már jól megszokott "dolce vita" életérzést vitték tovább és a táncosoknak köszönhetően az egészből egy hatalmas buli kerekedett.

forrás: popsugar.com

Domenico Dolce és Stefano Gabbana - nem meglepő módon - ismét nem volt visszafogott fantázia és kreativitás terén. Új 2017-es tavaszi/nyári kollekciójuk bemutatóján leginkább a flitterek, a divatházra annyira jellemző minták, a rojtok és a cseppet sem hétköznapi díszítések voltak a főszerepben.

A bemutatóról természetesen videó is készült...

Szerintünk nagyon emlékezetes show volt! Te mit gondolsz?

Olvasd el ezt is!
Plus size modellek a kifutókon – és ez szuper!