A legjobb ajándék tippek minden alkalomra

Kata

Ezekkel bármikor meglepheted szeretteidet!

Egy év során elég gyakran van alkalom az ajándékozásra. Szerencsére vannak olyan dolgok, amiket szinte bármikor és bárkinek ajándékozhatunk, legyen szó szülinapról, évfordulóról, karácsonyról, vagy egy jeles esemény megünnepléséről. Összegyűjtöttünk pár olyan meglepetést, aminek biztosan örülni fog az, aki kapja!

1. Valami, ami tényleg hasznos

Gondold át, mik a kiszemelt hobbijai, milyen dolgok érdeklik a mindennapokban, vagy éppen mi az, amivel mostanában foglalkozik. Ha lakásfelújít, lepd meg egy szép dísszel, ha imád sportolni, szerezz neki bérletet a kedvenc termébe, ha pedig cicaőrült, jöhet egy kedvesség a macskának is. Ezek mind jó helyre kerülnek majd!

2. Kütyük

Egy okos eszköz, amit akár az alkalomhoz is kapcsolhatsz, szuper ajándék, főleg akkor, ha az ünnepeltnek van egy geek vénája. Legyen szó ébresztőóráról, hobbihoz kapcsolódó csodáról, olyat válassz, amit tényleg lehet is használni és nem lesz felesleges porfogó.

3. Személyre szabott ajándékok

Egy névre szóló ajándék olyan kedvesség, amit nem felejtenek el. Lehet ez névre címkézett bor, személyes képeslap, videó, fényképek gyűkteménya - a lehetőségek száma szinte végtelen. És ha saját kezűleg készíted, még eredetibb lesz!

4. Virágok

Igen, akkor is, ha férfi az illető! Csak a megfelelő virágokat és színeket kell megtalálni a stílusához, meg akár a lakásához, dolgozószobájához. Minden az ötleten múlik, no meg egy jól bejáratott virágoson. Nem kell feltétlen csokorról beszélni, ha maradandóbbat akarsz, válogass cserepes évelő növényeket!

5. Különleges italok

Sokan úgy tartják, italt ajándékozni illetlenség, pedig ez nem feltétlenül van így. Ha ismerősöd gyűjtő, vagy tudod, mely ízek a kevdencei, bátran lepd meg egy olyan verzióval, amire vágyik, vagy amit talán még nem is ismert. Egy igazán extra bort vagy whiskeyt ajándékozni exkluzív meglepetés.

6. Csomagolni sem kell

Nem csak az lehet ajándék, amit be tudsz csomagolni. Sőt, talán az a legjobb, ha élményt ajéndékozol, színházjegyet, mozijegyet, wellness belépőt, koncertjegyet - akár olyan programot, amit veled tölthet el az ünnepelt. Hiszen ha olyan emberről van szó, aki igazán közel áll hozzád, annak ez a legnagyobb érték.