13 hazugság, amivel a szüleink etettek gyerekkorunkban

Europress
V. Zsófi

Reméljük, nem tőlünk hallod először, de néhány dologban biztosan hazudtak a szüleid gyerekkorodban. Összegyűjtöttük a leggyakoribbakat és a legaljasabbakat, hányat ismersz fel?

1. Amikor könyörögtél valamiért, amit nem akartak megcsinálni vagy megvenni és azt mondták gondolkoznak rajta, csak hogy időt nyerjenek és elfelejtsd az egészet.

2. Amikor nem találtad a kedvenc idegesítő hangokat kiadó játékodat és azt mondták, nem tudják, hol van, nyilván kidobták vagy elajándékozták.

3. Ha megkérdezted, hol van a gyönyörű rajz, amit nekik készítettél és csak hümmögtek, hogy biztos itt van valahol, pedig jóeséllyel az is a kukában kötött ki.

4. Amikor azt mondták, hogy „Ühüm, ühüm… tényleg? Ühüm, ühüm…igen, figyelek!”, miközben beszéltél, egészbiztosan hazudtak.

5. Amikor azt mondták a játékboltban, hogy legközelebb megkapod, amit kinéztél, visszaéltek azzal, hogy a memóriád még nem fejlődött ki teljesen.

6. Amikor nem akartak válaszolni egy kínos kérdésre és azt mondták, majd megérted, ha idősebb leszel.

7. Amikor azt mondták, a Mikulás nem hoz neked semmit, ha rosszul viselkedsz. Bocsi, nem létezik a Mikulás, a szüleidtől pedig raktak a csizmádba ajándékot akkor is, ha meg merted kockáztatni és rosszul viselkedtél.

Olvasd el ezt is!
5+1 dolog az életről, amiben Carrie Bradshaw hazudott neked

8. Amikor hétvégén megfenyegettek, hogy elvisznek az oviba vagy a suliba, ha nem leszel jó. És nevettek a markukban, hogy azt hiszed, kinyit az intézmény egyetlen rossz gyerek miatt.

9. Amikor azzal rémisztgettek, hogy ha grimaszolsz, úgy maradsz.

10. Amikor nem akarták, hogy azt csináld, amit épp akartál azt mondták azért ne, mert veszélyes.

11. Amikor valamire azt mondták, hogy majd tíz perc múlva és visszaéltek azzal, hogy nem ismered az órát, soha nem csak tíz perc telt el.

12. Amikor azt mondták, nem nősz magasabbra, ha nem eszed meg az összes zöldséget a tányérodról. Ugyanitt: ha elég répát eszel, megtanulsz fütyülni. Arcátlan hazugság!

13. Amikor azzal ijesztgettek, hogy ha nem mosol minden este fogat, kihullik az összes.

Forrás: BuzzFeed

Csoda, hogy többé-kevésbé épkézláb (?!) felnőttek lettünk!