Fogadott testvérek! A Trónok harca két sztárja egyentetoválást csináltatott

HBO
Alberti Petra Bianka

A sorozatban nővéreket alakító Sansa és Aria Stark a való életben is szerettek volna valami komolyabb köteléket egymás között.

Sophie Turner és Maisie Williams a képernyőn testvérek, a való életben pedig lelki társaknak tartják magukat, éppen ezért gondolták úgy, hogy megpecsételik barátságukat egy egyen-tetoválással. A lányok az Emmy vörös szőnyegén meg is mutatták az új szerzeményüket:

07.08.09.

A dátum 2009. augusztus 7.-ét jelöli, ezen a napon derült ki ugyanis, hogy a két színésznő megkapta a szerepet, vagyis ekkor váltak hivatalosan is nővérekké a sorozatban.

Olvasd el ezt is!
Kiderült, kivel randizik a Trónok harca gyönyörű sztárja

A sorotat Sansája a jobb könyökhajlatához tetováltatott.

Mindig is arról beszéltünk, hogy egyszer lesz egy egyen-tetkónk. Én barackos árnyalatút választottam, mert anyukám a lelkemre kötötte, hogy olyan legyen, ami nem túl feltűnő. Nem tudtuk, hogy meddig húzzuk még a sorozat sztorijában, szóval úgy voltunk vele Maisie-vel, hogy gyerünk, csináltassuk meg, mielőtt még valaki kinyír minket.

- mesélte a 20 éves Sophie.

A sorozat Ariája a bal könyöke fölé varratta a dátumot.

Olvasd el ezt is!
Elkeserítőek a legújabb Trónok harca hírek

Ez volt az a nap, amikor mindkettőnk élete örökre megváltozott. Akkor még nem ismertük egymást, de mindkettőnknek fontos időpont az a nap.

- mondta Maisie.

A lányok 12 és 13 éves koruk óta ismerik egymást, és azóta nagyon különleges a kapocs közöttük.