Mit jelentenek az esküvőről szóló álmaid?

Europress
Joy.hu

Bár ébren is gyakran álmodozunk a nagy napról, előfordul, hogy alvás közben is az esküvő jár a fejünkben. Kiderítettük, melyik álom mit jelent.

Olvasd el ezt is!
A legkreatívabb esküvői meghívók, amikből te is ötletet meríthetsz

Ha csak úgy általánosságban jelenik meg a fejedben az álomkép egy esküvőről - akár a tiédről, akár máséról -, azt jelenti, hogy az elköteleződésen sokat töröd a fejed, ám ez nem feltétlenül párkapcsolati jellegű, akár egy új munka, vagy nagyobb kiadás is állhat a háttérben. Ha előbbi igaz rád, a tudatalattid próbál jelezni, hogy megtaláltad az igazit, vagy, hogy hamarosan pozitív dolog történik majd veled.

A házasság jelenthet egy új kezdetet is az életedben: például költözést, új kapcsolatot, új munkát, vagy bámilyen hasonló változást.

Olvasd el ezt is!
Ilyen lesz a házasságod a különböző csillagjegyek szülötteivel

Persze az is előfordulhat, hogy álmodban egyáltalán nem úgy zajlanak az események, ahogy eltervezted - ezek gyakran akkor fordulnak elő, ha hamarosan tényleg bekötik a fejed és általában a jövőtől való félelmet szimbolizálják.

Tehát, attól még, hogy álmodban hófehér ruhában sétálsz a templomban a tökéletes férfi oldalán, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg erre vágysz, bár semmi rosszat nem jelent, ha esküvőről álmodsz.