Ezt árulják el rólad az ujjaid

Léderer Fruzsina

Nem csak a tenyered, az ujjaid is sokmindent megmutatnak!

A tenyeredből és az ujjaidból azt lehet kiolvasni, milyen munkavállaló típus vagy, és hogyan viselkedsz közösségben, és azt is megmutatják, milyenek az emberi kapcsolataid és a személyiséged.

A dolog egyszerű, csupán azt kell megállapítanod, melyik ujjad a legerősebb. Ha a nagyujjad, akkor igazi sikerorientált vagy. Ha a mutatóujjad dominál, akkor erős, befolyásos személy vagy, aki önállóan is megállja a helyét. Ha a középső ujjad erős, lehet rád számítani, hatékony vagy, biztonságot nyújtasz és bölcs vagy. Az erős gyűrűsujjal rendelkezők kreatívak, szeretnek középpontban lenni és önkifejezőek. Ha a kisujjad erős, akkor a kommunikációs képességed kiváló.

Mindegyik ujjad lehet erős, nem csak egy. Hogyan állapíthatod meg, melyikek azok?

Ha valamelyik ujjad görbe vagy egy másik felé hajlik, esetleg repedezett rajta a bőr vagy épp fura az alakja, az gyenge ujj. Ha szép egyenes, felfelé mutató, akkor erős.

Az ujjak végeinek alakja is elárul néhány dolgot. Ha kerek, harmóniára törekvő személy vagy, ha szögletesebb, a precízió fontos számodra, ha széles és lapos, akkor imádod a kialakított rutinokat, ha pedig hegyes, a misztikumért rajongsz.

Rád mi jellemző?