4 mód, ahogy a párterápia segíthet a kapcsolatodon

Europress
Birta Brigi

Több oka lehet annak, ha egy páros úgy dönt, hogy szakértő segítségével oldja meg a problémáit, de egy biztos: csak akkor működik, ha valóban mindketten akarjátok. Ha így van, akkor ezekben érezhettek nagy javulást!

Olvasd el ezt is!
9 szexkérdés, amire a boldog párkapcsolatokban tudják a választ
  • Kommunikáció
    Amilyen egyszerűnek tűnik, annyira nehéz beszélni a pároddal. Vagyis inkább jól kommunikálni, és ha ezt magatokról nem tudjátok összehangolni, rengeteg minden szétcsúszhat. Pár aprósággal teljesen megváltozhat a kapcsolat, és ezt a terapeuta meg tudja tanítani nektek.

  • Odafigyelés
    Érezted már azt, hogy hallod, amit a pasid beszél, de nem tudod, hogy pontosan mit is akar? Az odafigyelést a mondandójára szerencsére könnyedén lehet fejleszteni, és ha jól csináljátok, nagy löketet ad a kapcsolatnak.
Olvasd el ezt is!
Őszi bakancslista pároknak
  • Intimitás
    Az intimitás nem csak a szexről szól, hanem a közös nevetésekről, ölelésekről, érintésekről, beszélgetésekről, és nem mindenkinek megy könnyen. De abszolút fejleszthető!

  • Szex
    Ha a szex valamikor nem működik, nem azt jelenti, hogy mindennek vége, és soha nem is passzoltatok össze igazán. A terápián felderíthetőek azok a problémák, amik meggátolnak abban, hogy kielégítő legyen számotokra a szeretkezés.