Ez 2016 legmenőbb hajszíntrendje

Léderer Fruzsina

Az ombre, a teknőspáncél festés és a bayalage után mi jöhet még?

Beverly Hills legmenőbb fodrászai mindig tudják, mi lesz a divat az adott szezonban. Idén azok a fodrászok árulták el, mitől döglik a légy 2016-ban, akik rendszeresen készítik Gwyneth Paltrow, Jessica Alba és Victoria Beckham frizuráját.

Idén van egy trend, ami biztosan hódít. A fodrászok úgy nevezik, Victoria's Secret haj. Ez azt jelenti, hogy szélfútta, napszívta hatást kell elérni szőke highlightok és hullámok segítségével. A végeredmény legyen mindenképp természetes, és az sem gond, ha gyermekien ártatlannak tűnő babahajak keretezik az arcot.

Ha melírt vagy ombrét csináltatsz magadnak a fodrászoddal, egy dologra a legfontosabb odafigyelnie: a festés pont úgy nézzen ki, mintha a nap szívta volna ki egy kicsit a hajadat, amíg az amerikai tengerparton sütkéreztél. Mindenkinek olyan színt és világosítást érdemes választani, amin nem látszik erősen a lenövés, és könnyű természetes hatásúra festeni.

A barna hajban akár szőkés vörös "napszívások" is kerülhetnek, hiszen a természetes barna hajat ilyenné varázsolja a nyári napsütés. A fekete vagy sötétbarna hajúak alig látható, hideg barna melírral kísérletezhetnek, a szőkéknek viszont a szőke minden árnyalata jöhet.

Természetességre felkészülni!