Lady Gaga kimaxolta a forrónadrág fogalmát

Ujvári Viki

Gaga jött, látott és hódított!

Földi halandóként tudjuk jól, hogy egy szakítás nem tartozik a legszebb dolgok közé és minden egyes törés után, jól esik egy kis frissítés. Van olyan, aki hajat vágat, más tetováltat és olyan is van, aki megpróbál kicsit új irányt venni öltözködés terén. Így tett most Lady Gaga is.

Olvasd el ezt is!
Lady Gaga apró divattrükkje egyszerűen zseniális!

Az énekesnő új stílusa ugyanis éppen annyira merész és vagány, amit tőle mindig is megszoktunk és mégsem olyan fojtogatóan polgárpukkasztó, mint mondjuk Miley Cyrus magamutogatása volt. Tény és való, hogy a forrónadrág sokaknál súrolja a jó ízlés határát, de Gaga esetében ez teljesen elfogadott.

Eddig is beintett a testét ért kritikáknak és úgy tűnik ezt a jó szokását a jövőben sem hagyja el. Minden egyes alkalommal sugárzik róla, hogy jól érzi magát a bőrében, ez az ő egyéni szexepilje.

Galériánkra kattintva erről te is meggyőződhetsz!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Lady Gaga kimaxolta a forrónadrág fogalmát

A tavalyi év inkább a színésznői karrierjéről szólt és bár az American Horror Story legújabb 6. évadában is szerepet kapott, úgy tűnik idén visszatér az énekesi pályára is.

Szeptember 9-én látott napvilágot legújabb dala a "Perfect Illusion" - a szakítása során megélt fájdalmait dolgozza fel - ami ötödik nagylemezének egyik előfutára. Mi pedig kíváncsian várjuk a hozzá tartozó videoklipet is, ami a tőle megszokott módon minden bizonnyal látványos és korszakalkotó lesz.

Neked tetszik ez az új Gaga?