HiPP minőség a bőrápolásban is

promóció

A HiPP BIO minőségű bébiételek és bébiitalok már jól ismertek az édesanyák körében.
Számunkra nem csak a baba egészséges ételekkel való táplálása, hanem a bőrápolása is fontos, ezért fejlesztettük ki a HiPP kozmetikumokat.
A bababőr természetes egyensúlyának fenntartása érdekében olyan babaápoló termékekre van szükség, amelyek csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazzák és nem tartalmaznak allergizáló vagy egyéb ártalmas anyagokat.

A HiPP bőrbarát kozmetikumokkal teljes körűen ápolhatja az érzékeny bőrt is, mert nem tartalmaznak parabéneket, paraffinolajat, illóolajat, szappant, így kezdettől fogva csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata.
A HiPP nedves törlőkendők extra vékony szálstruktúrával rendelkeznek, lágy tisztítórkrémmel vannak átitatva, így alaposan és kíméletesen tisztítják a babapopsit.
Kipirosodott popsira ajánljuk a HiPP Védőkrém panthenollal és cinkkel popsikrémet, amely védőréteget képezve tartósan megvédi a babapopsit a nedvesség okozta irritációktól.
A HiPP samponok és fürdetők a baba esti fürdetésénél nyújtanak segítséget. Széles választékban kapható fürdetőink közül az egész család talál számára megfelelőt.
A HiPP Testápoló és a Babakrém könnyen beszívódik a bőrbe, használata után a kicsik és a nagyok bőre selymesen puha marad.

A nyári időszakban az ultra szenzitív, illat- és tartósítószermentes HiPP napozó termékek hatékonyan védenek az UVA+UVB sugarak ellen, nem hagynak fehér filmréteget a bőrön.

A HiPP termékeket keresse a Rossmann, Drogerie Markt drogériákban, a hiper- és szupermarketekben, bababoltokban és a babacity.hu oldalon online is megvásárolhatók.

HiPP: megbízható minőség a bőrápolásban is kicsiknek és érzékeny bőrű felnőtteknek egyaránt.