Felkészültél a valódi élvezetre?

promóció

Itt az új Womanizer PRO!

Ha egy veszélyes csábítóra vágysz, akkor a Womanizer termékei között érdemes keresgélned. A kifejezetten a csikló izgatására specializálódott kényeztetők immár 2 éve vannak jelen a piacon és sikerük mindmáig töretlen.

A Womanizer szexuális játékszerei behatolás nélkül, kizárólag a levegő áramlásával szereznek örömet, hála a szívóhullám technológiának. Lehet ennél jobb?
Lehet! Ismerd meg a Womanizer PRO, 18 karátos arannyal futtatott luxus csiklóizgatót!

Az új modell elődjeihez képest még csendesebb, még praktikusabb és még kielégítőbb. Ez látványos újításokban is megmutatkozik. A huncut partner kialakítása diszkrétebb, anatómiailag még tökéletesebb és formája letisztultabb. Könnyebb és egyszerűbb kezelhetőségének egyik oka, hogy a modell tökéletesen a kézbe simul.
A szívó-impulzus erősség állítás már 8 fokozatban lehetséges. Az 1-es szuper lágy, míg a 8-as szuper energiatakarékos módot takar. Az extra ráadás XL méretű pótszívó fej pedig a nagyobb intim adottságokkal rendelkezők számára ideális.
A valódi luxus megjelenésről az arany mellett a gyönyörű és impozáns SWAROVSKI kristályos ki-bekapcsoló gomb gondoskodik.
A Womanizer PRO maximálisan bőrbarát anyagból készült, selymes tapintású, és akár 60 másodpercen belül képes orgazmust okozni. De nem eszik olyan forrón a kását. Meglátod, te sem tudsz majd megállni egy orgazmusnál.
Ha valami igazán egyedi élményre vágysz, ne is gondolkodj tovább: a Womanizer PRO a Te modelled. Használd, amikor csak kedved tartja: az akkumlátora természetesen újratölthető, vezérlője pedig világít a sötétben.
Megvásárolható: www.erotikashow.hu