Ősszel újabb világsztár lép fel Budapesten!

Promóció

A Hello Baby rezidenciáján, az Andrássy út egykori palotájában olyan világsztárral indítja az őszi szezont, akit már régóta szeretnének a rajongók Budapesten tudni.

A mindössze 24 éves dj-producer, SIGALA az elektronikus zenei világ kiemelkedő alakja már most. Olyan zenékben működött közre, mint a Sigma-val és Ella Eyre-val közös Good Times, majd ezután megjelent első saját kislemeze, az Easy Love, ami bombaként robbant be a köztudatba és kúszott a brit slágerlista első helyére. Nem kellett sokat várni a következő nagy slágerre sem, a Sweet Lovin igazi nyári sláger lett, amit nincs olyan rádió vagy dj, aki ne játszana a világ bármely országában.

Sigala új albumán dolgozik jelenleg és turnézik az USA és Európa legjobb fesztiváljain és klubjaiban. A Tommorowland és a Creadmfilds után a turné egyik állomása a Hello Baby, ahol szeptember 16-án varázsol egy kis nyarat újra az bámulatosan széppé fényfestett ódon falak közé.

Az early bird jegyek vészesen fogynak, úgyhogy ha ott szeretnél lenni SIGALA partyján, akkor most vedd meg a kedvezményes áru jegyedet!

www.tixa.hu/sigala_hellobaby