Alakbarát thai konyha: már 5 helyszínen, Budapesten!

promóció

Jó hír, hogy akár glutén- és cukormentes padthai is kérhető!

Közkedvelt belvárosi wokbar a napokban nyitotta meg 5. éttermét a Mammut II. Bevásárlóközpontban. Ennek nem csak azért örülünk mert végre nem kell pestre menni egy jó streetfoodért, hanem azért is, mert bízunk benne, hogy ezzel a bevásárlóközpontokban és elkezdődik egyfajta egészséges gasztroforradalom.

Kevés gyorsétteremről mondható el, hogy a sebesség mellett a minőségre is figyelnek. A padthai wokbar lehet a kivétel, ami erősíti a szabályt. A magyar étteremlánc első wokbárját négy éve nyitotta a Bazilika mellett az Október 6. utcában. A siker elsöprő volt, nem csoda, hiszen a koncepció igazán egyszerű. Kérj egy jó alapot (a klasszikus rizstésztától a zöldség mixig akármit), bolondítsd meg néhány feltéttel, adj hozzá autentikus szószt, végül koronázd meg egy-két extra hozzávalóval. Az így összeválogatott alapanyagokat thai séfjeik a szemed előtt egy hatalmas wokba lapátolják, és néhány perc tüzes főzés után a tányérodon is találod az elkészült padthait.

Az ételek hozzávalóktól függően széles skálán mozognak: egy könnyű csajos ebédtől, a pasidat lenyűgöző szénhidrát vagy fehérje bombáig bármit össze lehet rakni. Külön plusz pont, hogy minden padthai garantáltan laktózmentes, emellett gluténmentes Teriyaki szósszal és cukormentes „Fit” uborkás, citrusos limonádéval is kérhető.

Hogy miért mondjuk mindezt? Azért mert kedvenc wokbárunk most nyitotta meg ötödik éttermét a Mammutban (a McDonald’s helyén) így már egy kiadós vásárlás fáradalmait is kipihenhetjük náluk.