4 jel, hogy a pasid havernője átlépte a határt

Europress
Birta Brigi

Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban nem szabad gondot okoznia az ellenkező nemű barátoknak és haveroknak. De mi van akkor ha rossz megérzéseid vannak a fiúd havernőjével kapcsolatban? Ezek a jelek azt mutatják, hogy túl közel állnak egymáshoz.

Olvasd el ezt is!
Egy újabb meglepő dolog, ami közös a boldog párok életében
  • Jobban bízik benne a pasid, mint benned
    Ha mondjuk valami fontosabb esemény történik vele, először vele osztja meg, és a munkahelyi problémákat is először vele vitatja meg. Talán nem érzi azt, hogy meghallgatod, vagy eléggé figyelsz rá, de az is lehet, de az biztos, hogy túlontúl szoros közöttük a kötődés.

  • Titkolóznak
    A pasid nem árul el arról mindent, hogy mikor találkoznak, és mit csinálnak együtt. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy titkolnivalója van!
Olvasd el ezt is!
Simán kiderítheted, hogy megcsal-e a párod!
  • Folyton a csajhoz hasonlít téged
    „Bezzeg Linda szívesen néz akciófilmeket!” - ha ilyenek vág a fejedhez, akkor az elég beszédes, hiszen elvileg téged szeret, és nem azt a lányt!

  • Mindig az ő oldalára állapota
    Amikor kijelented, hogy nem tetszik valami a csaj viselkedésével kapcsolatban, a fiúd azonnal próbálja megvédeni, és úgy állítja be a dolgokat, hogy veled van a baj. Itt valószínűleg több lehet barátságnál... Sajnáljuk!