Kim Kardashian nejloncsizmájával új trendet teremtett?

Ujvári Viki

Megtanultuk már, hogy Kim Kardashiannak sem kell a szomszédba mennie egy kis divattal kapcsolatos polgárpukkasztásért. Ismét eltelt pár nap és ő pedig egy újabb lépést tett a meghökkentés ingoványos talaján!

Mrs. West-et kedden New York-ban kapták lencsevégre és ebben nem is lenne semmi érdekes, de tudjuk jól, hogy esetében bármelyik nap történhet valami dokumentálásra érdemes esemény. Nem volt másként ez most sem!

Olvasd el ezt is!
Instant megoldás: Így is trükközhetsz a bő pólóddal!

Kim outfitjét tekintve a '90-es éveket lőtte be, mint irányvonal: bő Pablo farmerdzseki, tépett combközépig érő short, bimbóvillantós top és nyakörv nyaklánc. A lényeg pedig csak most következik a csizma képében!

Igen, ez a plasztik darab bizony lábujjtól combig ér és talán semmi újdonságot nem mondunk azzal, hogy ez a csizma férjura (meg persze lelkes csapata) fejéből pattant ki.

Annyira friss darabról van szó, hogy Kanye csak ma mutatja majd be a New York-i divathéten a Yeezy Season 4 kollekció keretein belül, amit egyébként élőben közvetítenek majd, így ha szeretnéd te is megnézheted.

Az online piacokon nézelődve nagyon úgy tűnik, hogy egyre nagyobb plasztik választékból szemezgethet majd az, aki egy ilyen különleges darab mellett teszi le a voksát. Mi valamiért imádjuk ezt az egész őrületet, ami valószínűleg igencsak megosztja majd a trendek szerelmeseit is.

Neked tetszik Kim cseppet sem hétköznapi csizmája?