Tévések árulták el a trükkjeiket, hogyan legyenek képernyő-készek másodpercek alatt

Léderer Fruzsina

Mikor a képernyőn láthatóak, mindig kifogástalan a tévések sminkje, haja, ruhája. De vajon hogy csinálják?

Néhány amerikai műsorvezető és riporter elárulta féltett titkát arról, hogyan lesznek nagyon gyorsan kamerakészek. Tanuld meg trükkjeiket, hiszen bármikor jól jöhet egy-két praktika, ha pillanatok alatt topformában kell lenned.

Mindig legyen nálad mattító papír!

Ha hajlamos a hajad gyorsan zsírosodni, esetleg félsz, hogy a párás időben a nedvességtől fura állaga lesz, húzz végig rajta egy mattító papírt, ahogy az arcodon is tennéd, így a felesleges olajok felszívódnak.

Vigyázat, dezodorcsíkok!

Ha sürgősen öltöznöd kell, sose használj krémes vagy golyós dezodort, kizárólag fújósat. Így biztosan nem lesznek fehér dezodorcsíkok a ruhádon.

Ruházz be egy jó spirálra!

Ha csak egyetlen sminktermék felvitelére van időd, legyen az egy jó minőségű, szuper szempillaspirál. Vidd fel két rétegben és már kész is vagy.

Aktív faszén mint szárazsampon

Ha nem volt időd hajat mosni, vesd be a porrá tört aktív faszenet. Az egyébként fogfehérítésre is kiváló anyag azonnal fényessé és tisztává varázsolja a hajadat, épp, mintha most mostad volna meg. Sajnos ez csak a sötétebb hajúaknál működik, de náluk csodás.

Olvasd el ezt is!
Koktél inspirálta hajszíntrend visz vidámságot az őszi hétköznapokba

Szelidítsd meg a babahajakat!

Egy régi fogkefét fújj le hajlakkal, ezzel pedig fésüld le az össze-vissza álló babahajakat. Garantáltan nem idegesítenek egy jó ideig így.

Nézz ki úgy, mint egy igazi tévésztár!