Szomorú apropó: A Black Eyed Peas 'Where is the Love?' című száma 2016-ban új életre kelt!

pinterest.com
Ujvári Viki

2003 nyarának egyik legnagyobb slágere volt a Black Eyed Peas "Where is the Love?" című száma, aminek köszönhetően a zenekar is pillanatok alatt ismert lett!

Közel 13 évvel ezelőtt virágzott az a fajta klub R&B, hip-hop zene amit 50Cent "In da Club", vagy éppen Sean Paul "Get busy"-je jelentett. Ebbe a megszokott sablonba hozott egy üde színfoltot a poposabb vonalon mozgó Black Eyed Peas. Bár a dal alapjaiban már 2001 decemberében kész volt, mégis majdnem két évet váratott magára, mire a nyilvánosság elé került. Először senki se tudta hova tenni a kérdőjelekkel megtűzdelt videoklipet, csak egyet tudtunk, hogy ez minden bizonnyal sláger lesz.

Az együttes befutott és bár azóta kevesebbet hallani róluk mint csapat, de szólóként mindegyikük aktívnak mondható a zeneiparban.

forrás: celebuzz.com

2016-ra a világ pedig megérett arra, hogy előszedjék ismét ezt a számot és kicsit újragondolva megint beépítsék a köztudatba. Az akcióba pedig sokan beszálltak, többek közt Justin Timberlake - aki amúgy a dal egyik szerzője - , Nicole Scherzinger, Jessie J, Puff Daddy és Snoop Dogg, de a videóban feltűnik még Kendall Jenner, Jaden Smith, Usher, Mary J. Blige és még sokan mások.

A klipben olyan képeket láthatunk, amik az elmúlt egy évben megrázták a világot: többek közt a menekültválságról, a rendőri túlkapásokról és az ezek miatt tartott tüntetésekről...

Szerinted jó, hogy aktualizálták és újra megjelentették a dalt és a klipet?