Így szépül meg utazás után Bella Hadid

Kata

Hosszú volt a repülés? Hozd magad formába pár pillanat alatt!

Bella Hadid, a divatipar új első számú kedvence, rengeteget utazik, miközben szinte mindig úgy kell kinéznie, hogy azonnal fotózni lehessen. De hogyan csinálja, hogy mindig makulátlan a bőre, még akkor is, ha például hosszú és fárasztó repülőút van mögötte? Bella egy videóban megmutatta, mik a trükkjei, és mitől mutat mindig frissen az arca - ezt pedig te is könnyedén leutánozhatod!

1. Bella szerint ilyenkor a legfontosabb a megfelelő korrektor használata, ami eltünteti a fáradtság jeleit. Használd a szemeid alatt, az álladon és az orrodon. Válassz folyékony állagú terméket, amit nagyon könnyű eldolgozni.

2. Ezután jöhet az alapozó, amit gyakorlatilag pöttyözött elosztással vigyél fel az egész arcodra, majd egy jó kozmetikai szivaccsal dolgozd el,.

3. Következik egy kevés kontúrozás, melyhez első lépésként Bella egy bronzosító sticket használ (persze nyugodtan használhatod a kedvenc bronzosítódat is), amit az arccsontja alá visz fel és a kozmetikai szivaccsal dolgozza el.

4. Majd jöhet a kiemelés highlighterrel közvetlen az arccsontra és a szemhéj fölé.

5. Egy kicsit színezd át a szemöldöködet barna szemöldökceruzával, a szempillákra pedig előbb vigyél fel primert, majd arra a minden nap használt szempillaspirált a lenyűgöző hatás kedvéért.

6. A kezeddel oszlass el egy kevés arany árnyalatú szemfestéket a szemhéjadon és a szemeid belső csücskében - ez nagyszerűen kinyitja a tekintetet. A pint az i-re pedig egy leheletnyi szájfény.

7. Végül pedig, ha hosszú a hajad és nincs időd foglalkozni vele, köss a fejtetőre kontyot, az most úgyis nagyon megy!VI