Így tüntesd el a szem alatti karikákat házi praktikákkal

Léderer Fruzsina

Átbulizott éjszakák után, vagy a sok stressztől gyaknak kialakulnak sötét karikák a szemek alatt. Hogyan tudsz hatásosan megszabadulni tőlük?

Ha totál fáradtan is szeretnél frissnek kinézni, akkor jó helyen jársz. Elárulunk néhány házi trükköt, amelyek segítségével gyorsan megszabadulhatsz a szemek alatt kialakult karikáktól.

Készíts rózsavizet!

Főzd meg egy rózsa szirmait forró vízben, majd mikor kihűlt, márts bele vattát, és törölgesd át jól a szemed környékét. Csodákat tesz! Egy adagot tarthatsz belőle a hűtőben, akár 1-2 hétig is eláll.

Mandulaolaj esténként

Minden lefekvés előtt masszírossz a szemed alá mandulaolajat. Néhány hét után láthatod majd, hogy a folyton gyötrő karikáknak nyoma sincs már.

Krumplilével a tiszta tekintetért

Vágj fel egy nyers krumplit szeletekre, majd nyomkodd ki belőlük a levet. Ebbe márts vattakorongokat, és helyezd 10-15 percre a szemkörnyékedre, majd vedd le, öblítsd le, és voilá, sehol a karikák!

Tejes-kenyeres pakolás

A tejbe áztatott kenyértől ragyogó, élénk lesz a tekinteted, ha a szemedre helyezed egy fél órára pakolásként. Tedd fel hetente háromszor, és hosszú távon megszűnnek a táskák a szem alatt.

Olvasd el ezt is!
3 bőrszépítő almás pakolás


Nagyon hatásosak!