5 tipp, hogy tökéletes legyen a hétvége

Europress
Birta Brigi

Egész héten azt várod, hogy végre hétvége legyen, aztán mégsem tudod normálisan kiélvezni? Az alábbi tanácsokkal menni fog!

Olvasd el ezt is!
Te sem szeretsz edzeni vasárnap?
  1. Mindig rendezetten hagyd ott az irodát pénteken. Ne legyen katyvasz a munkádban, de az asztalodon sem. Nem is hinnéd, ez mennyit számít!

  2. Ne vidd haza a munkát, ne olvasgass otthon az e-maileket. A lényeg, hogy zárd ki teljesen (már amennyire a pozíciód engedi) a melót, és használd ki ezt a két napot teljesen.

  3. Kezdd a szombat reggelt egy rövid meditációval és nyújtással. Kapcsold ki a gondolataidat, vegyél mély lélegzeteket, relaxálj. Kis dolognak tűnik, viszont hatalmas lendületet ad!

  4. A szombatot mindenképpen olyan tevékenységgel indítsd, ami maximálisan boldoggá tesz. Lehet ez futás, vagy séta a kutyusoddal, esetleg a kedvenc sorozatod nézése az ágyból, a lényeg, hogy igazi örömmel töltsön el.

  5. Ne foglalkozz a nyomással: pl. ha cikinek érzed, hogy egész hétvégén otthon döglesz, ne tedd. Ha erre van szükséged, ezt csináld. Ha pedig mindenki azzal jön, hogy pihenned kéne, de te közben mindkét nap végigpörögsz, akkor ez van. Csak az legyen, ami neked jól esik!

Boldog hétvégét!

Olvasd el ezt is!
Apró erkély, valódi relax mennyország! - 12 csinos balkon