A legcsajosabb nyárbúcsúztató divattippek

Lakatos Márk

Drágáim, hamarosan itt a nyár vége, könnyes szemmel búcsút mondunk a Balatonnak és a fürdőruháknak. Egy jó dolog viszont van! A kissé talán szeszélyes időjárásnak köszönhetően valószínűleg még szeptemberben is felkaphatjuk a nyári ruhákat a napsütéses napokon!

Mi az, amit érdemes még megtartani őszre is? A fehér ruhákat, vagy a teljesen fehér szetteket régebben kicsit talán ferde szemmel nézték a fashionisták, főleg szeptember közepétől, de manapság nincs ezzel semmi gond. Persze csak ha az ember vállalja, hogy az eső kárt tehet a hófehér darabokban... De belevihettek türkizt, rózsaszínt, babakéket is az outfitekbe, ahogy jónak érzitek. De egy szónak is száz a vége, jöjjenek a szuper kis szettek!!!

Az első szettben épp ezt a karaktert imádom, hogy egyszerre vagány és nőies a menő szemüveggel, a pamacs kulcstartóval (vagy táskadísszel), és a sortos overállal, ami a nyár egyik kedvence volt. Egy szuper sminktáska is jár hozzá, amire szerintem minden nőnek szüksége van. A rózsaszín, a türkiz, a halványrózsaszín dominálnak, mégis összhangban vannak. Ne féljetek nyár végén - ősz elején sem színeket hordani!! Lesz itt még elég tél és borús idő! ;)

A második szett igazán naprakész – szó szerint! ;) Csak felkapod és irány a beach! Nem lehet már fürdeni? Csak a vízben, de napfürdőzni azért még bőven, és már le sem égünk olyan könnyen. Nem csak a hazai utcák, a francia és olasz tengerpart is tele volt ezzel a ruhafazonnal, és ez olyan mánia volt, hogy még jövőre is kitart szerintem! Imádom a színátmenetes kerek szemüveget a hozzá illő órával, és ha már ennyire benne voltam a kutatásban, találtam egy pont ilyen színű Signal Glossy Chic fogkrémet is, mert hát a vakító mosoly ugye elengedhetetlen, hogy az ember barnasága érvényesüljön! És csak úgy megemlítem, pasik is használhatnak olyat, amire az van írva, hogy Glossy Chic, mert nekünk sem árt egy kis glamúr!! ;) Továbbá szeretném kiemelni az Yves Saint Laurent kistáskát, ami egyszerűen imádnivaló lenne rajtatok, és kész.

A harmadik szettem suliba indulós, de olyan, amitől vidámabban pattantok az iskolapadba. ;) Először is kell egy szuper hátizsák, ami kényelmes! Szerintem elég jó hír, hogy végre menő ez a darab, mert sokkal jobb a hátnak, mint a félvállas, óriási tote bagek. Aztán kell egy edzőcipő, ami kiegészíti ezt a kényelmet, én most egy halvány rózsaszínt választottam, de a hófehér is irtó vagány. Fontos, hogy legyen néhány dolog, ami még a nyárra emlékeztet, csak néhány apró kiegészítő, és remélem, észrevettétek a keribredsót megszégyenítő fantasztikus crop top – tüll szoknya összeállítást, ami még szintén simán elmegy ősz elején is.

Remélem, Édeseim, adtam néhány szuper divatötletet, és már nem is nem búslakodtok, hogy véget ér az augusztus! Csókollak Benneteket!!!