Érdemes betárazni! Ezek lesznek az ősz sminkszínei

Léderer Fruzsina

Nem igazán szeretnénk még, hogy vége legyen a nyárnak, de ha megmutatjuk az ősz divatszíneit, te sem leszel már annyira szomorú, hogy közeleg.

Már egyre hamarabb sötétedik, és estére mindig van pulcsi a táskádban. Ezek sajnos a közeledő ősz egyértelmű jelei, azonban ne csüggedj, csodás színekkel érkezik az évszak. Sminkelés terén legalábbis nagyon kreatív lehetsz, és imádnivaló árnyalatok lesznek középpontban.

Elő a bronz szemhéjpúderekkel, krémekkel!

Míg a nyár az arc más területein várta el a bronzosságot, úgy szeptembertől előkaphatod a bronz szemhéjkrémeket, porokat, és elkezdheted gyakorolni a bronzos cicaszemet, vagy a szürkés-bronzos füstös sminket. A legszebb hatást akkor éred el, ha bronz alapra fekete tusvonalat húzol.

Burgundi ajkak és körmök

Ha ősz, akkor burgundi! Használd bátran az évszak legtrendibb színét a nap minden szakában. Matt és fényes rúzst is érdemes beszerezned, és míg nappal inkább a matt, este a magas fényű verzióval lesz csodás a sminked. A körmeiden is gyönyörű, nőies hatású a szín, próbáld ki! Remekül mutat mustársárga és szürke ruhákhoz!

Mélybarna szemceruza

Míg nyáron inkább a fekete hódít, ősszel érdemes kipróbálni a mélybarnát. Kontúrozd körbe a szemed vele, majd kicsit satírozd el vizes fültisztítóval vagy satír ecsettel. Ha egy kis, alig észrevehető lilával vegyíted, titokzatos hatása lesz.

Olvasd el ezt is!
A méz 10 szépítő hatása


Kipróbálod őket?