Victoria Beckham 5 perces sminkrutinja - Ha ő elkészül ennyi idő alatt, akkor te is!

Kata

Lesd el Beckhamné titkait!

Victoria Beckham elég régóta él már a reflektorfényben ahhoz, hogy ha kell, akár pár pillanat alatt is úgy nézzen ki, hogy a következő percben már fotózni lehessen. A divattervezővé avanzsált egykori Posh Spice megosztotta a Vogue olvasóival trükkjeit ahhoz, hogyan sminkelheted ki magadat 5 perc alatt is tökéletesen. Ráadásul úgy, hogy azzal a londoni csajok megjelenését kövesd!

Beckhamnének hamarosan megjelenik első sminkkollekciója is az Estée Lauderrel közösen, szóval csak meg lehet bízni benne, hiszen konyít eleget a sminkeléshez.

1. Victoria elsőként arany-szőke árnyalatú szemfestéket használ a szemhéja feletti ívben, valamint a pillák felett, nagyobb ecsettel.

2. Ezután fekete szemfestékkel áthúzza a szeme alatti és feletti vonalat és fekete szemceruzával hangsúlyozza a pillák tövét, kizárólag alul.

3. Nude ajakceruzával és rúzzsal egységesíti az ajkai színét.

4. Highlighterrel kiemeli az arccsontot és a homlokcsontot, valamint az orrnyereget és ezekre a felületekre tesz egy kevés fénylő-kiemelő krémet is (ami majd a kollekciójával együtt jön ki szeptemberben).

5. Az utolsó lépéssel pedig készen is vagy, innentől már csak hajaddal és a ruháddal kell foglalkoznod.

KIPRÓBÁLOD VICTORIA 5 PERCES SMINKJÉT?