Az intenzív színélményért – ne tűnj el, ragyogj!

Promóció

A Perwoll renew 3D a Henkeltől formulájának köszönhetően garantálja ruhái számára a csodás színek három dimenzióját - Intenzitást, színmegtartást és ragyogást.

Intenzív színélmény – akár az új!

A Perwoll renew 3D formula tisztítja a ruhaszöveteket és aktívan ápolja a színeket minden egyes mosással. A Perwoll renew 3D védi a szövetszálak színeit, továbbá csökkenti a színek elváltozását a mosások folyamán, illetve lágyítja a durva szövetszálakat. A Perwoll renew 3D három dimenzióban ápolja a ruhákat és biztosítja a színük tündöklését – mintha azok újak lennének.

A Perwoll renew 3D elérhető színes, fekete és fehér variánsokban, ezzel kínálva igazi gondoskodást és tisztaságot a kényes és gyakran használt ruháknak. Továbbá, az új Perwoll sport activecare 3D különösen előnyös a sportot kedvelők számára, hiszen frissességmegőrző hatásának köszönhetően semlegesíti a kellemetlen szagokat, a funkcionális ruházat membrános szerkezetének megőrzése mellett. Így a sportruhák tovább maradnak frissek és használatra alkalmasak.

A Perwoll renew 3D ugyancsak új megjelenéssel elérhető, melyen a termékelőnyök egyértelmű és letisztult kommunikációja és ábrázolása elsődleges szempontként jelenik meg.