Ilyen lett Rita Ora új Adidas kollekciója

Adidas
Kata

Mutatjuk a menő darabokat!

Rita Ora már nem először dolgozik együtt az Adidas csapatával, két éve indult az együttműködésük. Az énekesnő azonban friss közös kollekciójukra azt mondja, hogy ez az, ami végre igazán személyes lett. Ora a szívét és a lelkét is beleadta a darabokba, melyek szerinte tükrözik azt, milyen is ő valójában.

A Color Paint Pack kollekció minden egyes eleme nagyon játékos, laza és mégis nőies. Rita a saját stílusának megfelelően nyúlt hozzá klasszikusokhoz, mint a jól ismert Run-D.M.C. melegítő vagy a Superstar és a Tubular Defiant cipők. Finom színeket használt, ugyanakkor rajzfilmes és virágos, konkrétan kifestőkönyves motívumokat, melyek igazán egyedivé tették a híres darabokat.

Az énekesnő azt mondja, időtálló, kényelmes, mégis sikkes ruhákat akart létrehozni, melyekben otthon is jó időzni, de a boltban is gátlások nélkül leugorhat bennük az ember. Sőt, ezeket a kabátokat vagy cipőket megfelelő darabokkal kombinálva, szinte bárhová fel lehet venni. Nézd meg őket galériánkban és döntsd el, sikerült-e Rita elképzelése!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Rita Ora új Adidas kollekciója

Felpróbálnád az énekesnő által tervezett ruhákat?