Sarka Kata megint olyan ruhában jelent meg egy esküvőn, amiben nem illik

Facebook/Sarka Kata
Joy Magazin

Kata az egyik legjobb barátnője esküvőjére érkezett egy fehérnek tűnő ruhában...

Az alábbi képet és szöveget posztolta ki Facebook oldalára Kata, amin persze a kommentelők közül sokan kiakadtak! Ami nem csoda, ugyanis egy esküvőre tényleg tilos felvenni fehéret, pirosat vagy (teljes egészében) feketét! Hajdú Péter feleségének ruhája pedig a fotón eléggé fehérnek látszik...

"Tegnap férjhez ment az egyik legjobb barátnőm...Azt hiszem, hogy életemben nem voltam még olyan esküvőn, mint az övék! Minden apró részlete tökéletesen kitalálva, megálmondva, ahol még gondoltak a vendégekre apró meglepetéssel is, és ünnepelték viszont, és ajándékkel készültek annak a baráti házaspárnak, akiknek szintén nagy nap volt a tegnapi, mert évfordulójuk volt! Rendkívül figyelmes és hihetetlenül szeretetteljes volt az egész! Vivi és Lio valóban egymásnak vannak teremtve!"

Kata azonban hamar reagált is a kép alatt a megjegyzésekre, és leírta: a ruhája csak a képen tűnik hófehérnek, a valóságban ezüstszínű, barna strasszokkal díszítve!


Korábban is volt már példa arra, hogy a műsorvezető-üzletasszonyt támadták a kommentelők egy másik esküvőn viselt outfitért! Az alábbi cikkben ezt is megnézheted!

Olvasd el ezt is!
Sarka Kata divatszabályt szegett egy esküvőn