Ez az év legcsinosabb és legtrendibb színe!

Lakatos Márk

Van egy szín, ami kicsit megelőzte a többit, ami előretört és egész 2016-ot meghatározta. Ami még mindig hódít és terjeszkedik, és valószínűleg ti is imádjátok. De vajon melyik ez a szín?

Ez a szín nem más, mint a rózsakvarc! Egy féldrágakő, ami egyébként irtó nőies és finomságról árulkodik, és ahogy mondják, ez a szerelem köve. Szuper hatással van a kapcsolatokra, békét, gyengédséget áraszt, fogékonyabbá tesz a szépségre, serkenti a termékenységet, és gyógyítja a szív fájdalmait. Hát mi ez, ha nem szupererő?! Úgyhogy ha bármikor kétségek gyötörnek, hogy mit válasszatok valakinek, ez a biztos tipp (de a hegyi kristály sem rossz például).

Először is, nézzétek, milyen jól mutatott a kifutókon!

És aztán milyen jól nézett ki az utcán! ;)

És kiegészítőkben sem utolsó! ;) Lehet az étkészlet, hátizsák, ékszer, cipő, felfújható flamingó vagy épp szőrös párna, ezekkel még a legszürkébb lakást is feldobhatod. Sőt! Dobd is fel, mert szürkével, feketével, fehérrel, kékkel, arannyal, khakivel és még rengeteg színnel szuperül mutat. Amiatt sem aggódom, hogy jövőre kimegy a divatból, szóval tegyük fel bátran a rózsaszín szemüveget, mert így szép a világ! ;)

Nektek melyik szín volt a favorit ebben az évben, Édeseim? ;)