Vigyázz, kész, jövünk!

Promóció

Ismét összegyűlnek a legjobb Food Truckok

Már nem kell sokat aludni, hogy megkóstolhassátok a sok finomságot! Idén már második alkalommal gurulnak be a legvagányabb büfékocsik a budapesti Kincsem Parkba szeptember 2-4. között. Hasonlóan a tavaszi rendezvényhez, most is több, mint 50 Food Truck kínálata lesz terítéken, így a számtalan konyha és ízvilág között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő étkeket. A mexikói konyhától az oroszig, a klasszikus hamburgertől a csevapig a street food világ legjava képviselteti magát a három nap során. Az ízletes ételek mellett természetesen a frissítő, különleges, alkoholos és alkoholmentes italok is mind kóstolásra várnak.

A környezettudatosság ma már nem csak egy hóbort. Szerencsére egyre többen gondolkoznak globálisan és cselekednek lokálisan, a szelektív hulladékgyűjtő pontok terjedése és a társasházaknál is megjelenő szelektív gyűjtők mind-mind segítik a fenntarthatóságra való törekvést. A gasztronómiai rendezvények egyik problémája a túlzott műanyag tányér, pohár és evőeszköz felhasználása, de nem a Food Truck Shown! Az itt használatos „étkészlet” teljes egésze természetbarát technológiával készül és komposztálás után mindössze 8-12 héttel lebomlik.

Programokban sem lesz hiány: pénteken a Lóverseny az éjszakában! eseménnyel indul a hétvége, ahol a népszerű agárfutamokat is megnézhetitek. Szombaton és vasárnap lóversenyfutamok, artisták, utcazenészek gondoskodnak a szórakozásról. A kicsiket gyerekprogramok várják, de a házikedvenceket sem kell otthon hagyni, hiszen a rendezvény kisállat barát. Felejthetetlen élmények várják a család minden tagját!

A belépés 18 év alatt ingyenes, felette 900 Ft, melyből 300 Ft lefogadható az agár- és lóversenyeken.

FACEBOOK.COM/FOODTRUCKSHOWBP
WWW.KINCSEMPARK.HU
FACEBOOK.COM/KINCSEMPARK