Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

7 tipp, hogyan védd meg magad, amikor randi appokat használsz

7 tipp, hogyan védd meg magad, amikor randi appokat használsz

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mielőtt igent mondasz az első talira, tegyél róla, hogy biztonságban legyél.

A randi appokon sajnos bárki bárkinek kiadhatja magát, így fontos, hogy mindig nagyon körültekintően használd őket. Most mutatunk pár tippet, amivel megvédheted magad!

Egy gyors ellenőrzés

Annyira tetszik a srác, hogy szívesen taliznál vele? Mielőtt igent mondasz az első randira, mentsd le pár képét és nézd meg, a Google mit dob ki rájuk. Ha semmit, oké. Ezután nézd meg, van-e Facebook vagy Instagram profilja, csekkold le, stimmelnek-e az ott leírtak azzal, amit neked írt.

Kerüld el a gyanús profilokat

Vannak olyan profilok, ahol csak egy-két nagyon jó, túl profi fotó van fent, nulla bemutatkozással. Ez mindig legyen neked gyanús! Nem tudhatod, valójában kivel beszélgetsz.

Eleinte ne ossz meg túl sok részletet

Elhangzott egy „szia, mizu?” és te már rögtön elmesélnéd az egész életedet? Ez bizony nagy hiba! Semmiképp se ossz meg hirtelen túl sokat magadról. Ne nevezd meg az utcát ahol laksz, de a munkahelyed, sulid címét se add meg. Erre még bőven lesz alkalmad, ha tényleg ő az igazi.

Ne nyújts anyagi segítséget

A „romantikus lenyúlások” nagyon megszaporodtak, amióta divatba jöttek a randi appok, ezért erre fokozottan figyelj oda. Egy amerikai felmérés szerint 2019 és 2020 között több, mint 304 millió dollárt csaltak ki szerelmes nőktől szélhámosok. Nézd meg erről A Tinder-csaló című filmet!

Az első találkozó előtt videochateljetek

Ha a fotók, a bemutatkozó és a csevegésetek alapján úgy érzed, szimpatikus srácot fogtál ki és szívesen taliznál vele, videochatlejetek előtte egyet. Így megnyugodhatsz, hogy tényleg azzal a személlyel lesz randid, akit megkedveltél és nem vertek át.

Nyilvános helyen találkozzatok

Azok az emberek, akiknek nem tiszták a szándékaik, könnyen lehet, hogy arra akarnak majd rávenni, rögtön az első randin menj át hozzájuk. Ebbe semmiképpen ne egyezz bele, hiszen nagyon komoly veszélybe sodorhatod magad. Találkozzatok a kedvenc kávézódban, olyan helyen, ahol sokan vannak. Később pedig eldöntitek, hogyan tovább.

Ha valami problémát tapasztaltál, jelentsd a profilt

A legtöbb randi app nagyon komolyan igyekszik kiszűrni azokat a felhasználókat, akik agresszívak, esetleg zaklatják a többieket. Ha te mégis belefutsz egy ilyen személybe, ne félj őt azonnal jelenteni az applikáció ügyfélszolgálatán. Ezután pedig bátran tiltsd le az illetőt.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 sokkoló tény a Tinder-csalóról, ha te is ráfüggtél a Netflix dokufilmjére

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!