7 tipp, hogy tökéletesre süsd a zöldségeket

Getty images
Mojzes Nóra

A sütőben való pirítás az egyik legjobb dolog, ami egy zöldséggel történhet. A forró levegő bombasztikus ízeket varázsol elő belőlük – már, ha tudod, hogy hogyan kell jól készíteni ezeket.

Az aranybarnára sült, megkaramellizálódott finomságok ráadásul nem csak egészségesek, diétásak is, és még azoknak is bejönnek, akik alapvetően inkább húsimádók.

Fogyaszd a sült zöldségeket magukban vagy akár köretként, de erre a 7 dologra mindenképp figyelj oda a készítésüknél közben!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 tipp, hogy tökéletesre süsd a zöldségeket

Forrás: mentalfloss

Olvasd el ezt is!
5 profi tipp zöldséghámozáshoz és vágáshoz

mentalfloss.com