Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

7 hiba, ami miatt nem találod az igaz szerelmet

7 hiba, ami miatt nem találod az igaz szerelmet

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha ezeket a bakikat nem követed el, lehetőséged nyílik rátalálni a nagy Ő-re!

A szingliségbe nagyon könnyen bele lehet fásulni, ez pedig hibák halmozásához vezethet. Ha te nem szeretnéd elveszíteni a reményt és a lehetőséget arra, hogy megtaláld a lovagodat, az alábbi dolgokra nagyon figyelj oda!

Valaki másnak adod ki magad

Soha ne szégyelld azt, aki vagy! Ha az első randin nem mersz csak salátát kérni, pedig az adott helyen a hamburger a kedvenced, azzal nem veszel le senkit a lábáról. Mutasd meg ki vagy, állj ki olyan dolgok mellett, amiket szeretsz.

Túl kevés vagy túl nagy elvárások

Teljesen természetes, hogy vannak bizonyos elvárásaid a másik féllel kapcsolatban. Túlságosan leadni ezekből azonban nem szabad, ezzel nagyon boldogtalanná teheted magad. A másik hiba, ha olyan magasra teszed a lécet, amit senki nem tud megugrani. Talán te magad sem tudnád.

Félsz a randizástól

A randizás nagyon kimerítő és csalódást keltő lehet, főleg, ha már egy pár éve csinálod. Ennek ellenére valahogyan meg kell próbálnod nyitottnak lenni az új emberekre, másképp nem toppanhat be álmaid férfija.

Nem mersz beszélni az érzéseidről

Az érzésedet elfojtani, nem kimondani valami olyan dolog, ami egy idő után akár testileg is megbetegíthet. Tudjuk, hogy kitárulkozni, megnyílni nagyon ijesztő, senki nem szeret koppanni, a visszautasítás extra fájdalmas. Ha mégis bevállalod a szerelmi vallomást, légy nagyon büszke magadra, még akkor is, ha kapcsolat nem lesz a dologból.

Nem veszed észre azokat, akik körülötted vannak

Nagyon gyakori, hogy az emberek nem ismerik fel, hogy ott van a nagy Ő az orruk előtt. Nem lehetséges, hogy az egyik barátod vagy kollégád többet szeretne tőled? A barátság nagyszerű alapja lehet a szerelemnek, erre stabil és biztonságos dolgokat lehet építeni.

Kép
forrás: Unsplash/Oziel Gómez

Nincs közös pont

Elképzelhető, hogy korábban azt tapasztaltad, valami hiányzik a kapcsolatodból, annak ellenére, hogy a párod vonzó volt, jó természetű. Ennek oka az lehetett, hogy nem voltak közös pontjaitok. Egy párkapcsolat akkor tart a legtovább, ha a két félben sok a közös. Főleg a közös hobbiknak van összetartó erejük. Te esténként futni jársz, ő viszont inkább videojátékkal ereszt le munka után? Nem valószínű, hogy sokáig fog tartani.

Nem szereted önmagad

Nagyon elcsépelt, de annál igazabb a mondás: ha nem szereted magad, más sem fog tudni. Ha úgy érzed, ezen a téren vannak elakadásaid, akkor ideje, hogy összeszedd, mik az erősségeid és mik a gyengeségeid. Mindenkinek van mindkettőből. Ráadásul fejlődni, tanulni sosem késő, ha felismerted, miben lenne érdemes változnod, dolgozz rajta. Ehhez nagy segítséget nyújtanak bizonyos pszichológiával kapcsolatos könyvek, előadások, de a leghatékonyabb, ha egy képzett terapeuta segítségét kéred.

És ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Híres emberek visszafogott esküvői, amelyek bebizonyították, hogy a szerelem minden, amire szükségünk van

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.