Kiakadt a cukiságmérő: North West édesanyja csizmájában pózol!

Ujvári Viki

"Nem lehet elég korán kezdeni"- tartja a mondás és milyen igaz, ha az ember lányát divatfüggő szülőkkel áldotta meg az élet!

Kislányként mindannyian büszkén parádéztunk otthon anyukánk ruháiban és bár egy másik évet írunk, ez most sincs másként napjaink mini manóival sem.

Amikor pedig valakinek Kim Kardashian az anyukája, az lehet ám az igazi nagybetűs show! A kis North előtt hever ugyanis a trendek színe-java, amit valljuk be vétek lenne kihagyni.

Így történt ez most is, és választhatott volna egy sima stiletto darabot is, de ő nem aprózta el és rögtön a legnagyobb kihívás felé vette az irányt: felpróbálta édesanyja ezüst Balenciaga combcsizmáját! A fotó magáért beszél és meg kell hagyni nagyon cuki, ahogy a háromszoros nagyságúra nőtt "lábain" pózol.

Azért North tényleg nem panaszkodhat, ugyanis a 3 éves kislánynak már most színesebb (na, meg drágább) a gardróbja mint sokunknak. Ami persze a szülők elszánt költekezése mellett, még a divatházak ajándékozó szellemének is köszönhető. Ők bizony már most meglátták marketing lehetőséget a Kanye West mini másában. Mit mondjuk erre? "Az üzlet, az üzlet" és úgy tűnik nagyon jól kamatozik!

Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy 15 év múlva hova jut majd ez a családi minta, amibe beleszületett.

Szerinted?