5 természetes tipp a sugárzó, fiatalos bőrért

Europress
Kata

Vannak csodaszerek, amiket otthon is megtalálsz!

Citrom a hámlasztásért

A citromlé bizony az egyik leghatékonyabb természetes hámlasztó, ami eltünteti az elhalt hámsejteket és a ragyogást is fokozza. Facsarj ki egy citromot, a levéből pedig itass fel egy vattapamaccsal, majd finoman vidd fel az arcbőrödre. Tíz perc múlva mosd le és látni fogod a változást. A hatékonyság érdekében érdemes ezt a rituálét akár minden reggel elvégezni.

Méz és zabdara

Keverj mézbe zabdarát, majd vidd fel az arcodra vékonyan és hagyd, hogy maszkot képezzen. 15 perc múlva mosd le alaposan, és ismételd meg ezt a műveletet egy héten akár többször is. A méz antibakteriális és tápláló hatását fokozz a zab, a kettő együtt pedig természetes fényt ad a bőrödnek.

A, B és C vitamin a ragyogásért

Az A vitamin visszafogja a bőr felesleges olajtermelését, ezért megelőzi az ettől kialakuló pattanásokat. A B vitamin a stresszt oldja, így csökkenti a bőr öregedését és a stressztől megjelenő bőrhibákat. A C vitamin pedig az egészséges kinézetet őrzi meg és harcol a különböző fertőzésekkel a bőrödben is. Szóval ezek természetes bevitelére érdemes odafigyelni!

Kattints, ha kíváncsi vagy egy igazi házi csodaszer receptjére, ami azonnal ragyogóvá teszi az arcod!