Nagyszerű hírt közölt J.K. Rowling, örülhetnek a magyar Harry Potter rajongók!

Europress
Reni

Mától kapható a legújabb Harry Potter kötet, az írónő pedig egy másik jó hírrel is szolgált a világ HP rajongóinak!

Ismét Harry Potter lázban ég a világ! A mai naptól kapható ugyanis a legújabb Harry Potter kötet, a Harry Potter és az elátkozott gyermek, így a könyvesboltoknál már óriási a tülekedés világszerte. A legújabb történet sztorija már június óta ismert, hiszen ekkor mutatták be a könyvből készült színdarabot Londonban. Az új könyv megjelenésén kívül pedig még egy jó hírt tartogatott mára J.K. Rowling!

A világhírű írónő -aki egyébként ma ünnepli születésnapját- a sajtóbemutató előtt, jövőbeli terveiről így nyilatkozott:

Szeretném, ha a darab a Broadway-ig és még annál is messzebbre jutna! Szeretném, ha a világon annyi Potter-rajongó láthatná, amennyi csak lehetséges!

-

A darab producere, Sonia Friedman hozzátette, ő is azt reméli, hogy nem csak Angliában láthatják a rajongók, hanem eljuthat a darab a világ minden pontjára. Ez azonban nagy erőfeszítéseket igényel, de ha minden a tervek szerint alakul, sikerülhet megvalósítani, így az sem kizárt, hogy hamarosan egy magyar színpadi adaptációt is láthatunk majd!

A CNN szerint máris rekordot döntött a tegnap éjfélkor megjelent könyv, toronymagasan vezeti ugyanis az előrendelési listákat!

ENNÉL SZEBB SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKRÓL TALÁN NEM IS ÁLMODHATOTT VOLNA AZ ÍRÓNŐ!

Olvasd el ezt is!
Harry Potterék fia felnőtt - Az első kép a sztori folytatásáról