Rendhagyó kampány: Így sír Kanye West, ha divatról van szó!

Ujvári Viki

Ha másért nem, a H&M-nek hála tavaly november óta még többen ismerik a Balmain nevét. Bár idén nincs hisztériát kiváltó kollaboráció, viszont van egy rendhagyó kampány.

Közeledik az ősz, így már jó ideje csepegtetik a divatházak a legújabb kampányképeket, és a jól bevált rendszer szerint mindenki szeretne egy kicsit több, egy kicsit más lenni.
Pontosan ezt az elvet követte a Balmain is, éppen ezért most síró modellekkel próbál kitűnni a divatház, a megszokott fotók közül.

Olvasd el ezt is!
Gigi Hadid anyuka, Selena Gomez sportos díva, Amanda Seyfried pedig angyali új kampányképei

Olivier Rousteing-ról tudjuk jól, hogy nem az elaprózás híve, és most se bízott semmit se a véletlenre, így a pityergő modellek közé azért még sikerült betennie Kanye Westet és becses nejét Kimet is.

forrás: stylecaster.com

Jelenlétük pedig valljuk nem is olyan meglepő, annak fényében, hogy Olivier lassan tiszteletbeli családtaggá válik majd a Kardashian-Jenner klánban. A tervező és a világ talán egyik legfoglalkoztatottabb famíliája már jó ideje elég jó, na meg persze jövedelmező barátságot tart fent. Tehát szinte sejthető volt, hogy ha új kampány lesz, akkor abból bizony ők se maradhatnak ki.

Mr. Rousteing folyamatosan csepegteti a fekete-fehér fotókat az Instagram profilján, így már láthatjuk, hogy sír, ha kell Joan Smalls, Dilone, Riley Montana, Kim Kardashian, na meg Kanye West.

Még több képet a galériánkban találsz...

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Rendhagyó kampány: Így sír Kanye West, ha divatról van szó

Ez se elég? Akkor Olivier Instagramján folytathatod a szemezgetést!

Szerinted is betalált ez a kampány? Vagy a fekete-fehér nem egy jó választás?