Ez a sármos színész tűnik majd fel a Válótársak új évadában!

RTL Klub
Joy.hu

Nagy izgalmakat ígér a sorozat 2. évada, mi már nagyon várjuk! És te?

Hamarosan visszatér a képernyőre sokunk kedvenc sorozata, a Válótársak! Stohl András, Balsai Móni, Scherer Péter, Gubás Gabi, Földes Eszter és Lengyel Tamás mellett pedig természetesen új arcokat is láthatunk majd a friss epizódokban!

Kovács Dániel Richárd a sorozat főrendezője árult el néhány titkot a készülő új szériáról, többek közt azt, hogy ki az a kedvelt magyar színész, aki csatlakozik a stábhoz a második évadban:

A Válótársak 2. évadánál közel 60-70 napos forgatással kellett számolnunk – jelen pillanatban már túlvagyunk a felén. (...) Erősen úgy érzem, hogy a második széria még izgalmasabb és fordulatosabb lesz. Természetesen lesznek új szereplőink is, mint például Nagy Ervin, aki Stohl András (Bálint) testvéreként tűnik majd fel a sorozatban. Annyit elárulhatok, elképesztően sok galibát okoz majd a jelenléte.

- RTL Klub
Olvasd el ezt is!
Dobó Kata ma is ugyanolyan szexi fehérneműben, mint régen
Nagy Ervin is csatlakozik a Válótársak szereplőihez

A főrendező azt is hozzátette: több, híres színésznő is feltűnik majd az új részekben, de egyelőre erről nem mondhat többet. És hogy lesz-e harmadik évad? Nos, az sem kizárt, hiszen az első széria utáni siker eredménye volt, hogy újra megkezdődhettek a forgatások, szóval a többi már csak rajtunk, nézőkön múlik...


Te nézted az első évadot? Szeretted a sorozatot?

Olvasd el ezt is!
Hurrá! Jön a Válótársak 2. évada!