Pénteken startol a Bombay Weekend

Promóció

Imádod a különleges koktélokat és szívesen kipróbálnád a Bombay VIP életérzést? Akkor ott a helyed július 29-én az első Bombay Weekenden!


Gondoltátok volna, hogy a Bombay gin története már több, mint 250 éves? Bizony, az első Bombay egészen pontosan 1761-ben jelent meg. A páratlan ízvilága és az üveg formabontó kialakítása megkérdőjelezhetetlenül a prémium minőségű ginek ékkövévé emelte az italt. A kezdeti nyolc különleges hozzávaló listája az idők során kiegészült még plusz kettővel, így az alábbi fűszereket érezhetjük benne: boróka, citromhéj, koriander, nősziromgyökér, angyalgyökér, mandula, édesgyökér, cassia-kéreg, jávai bors, malagétabors. Izgalmasan hangzik, ugye?

De nem csak önmagában érződik az ital nem mindennapi ízvilága, hanem kiváló koktélokat is készíthetünk belőle! Ilyen például a Bombay Sapphire&Tonic vagy a Bombay Collins!

Július 29-én, pénteken egy exkluzív Bombay Weekend vár rád, ahol nem csak a szuper finom Bombay különlegességeket kóstolhatod meg, hanem egy külön VIP részlegen lazíthatsz a kedvenc Bombay koktéloddal! És ez még nem minden! Az adott helyszíneken további meglepetésekben is lehet részed!

A részt vevő helyek listája:

Budapest: A38, Raqpart, Ponton, Mazel tov, Extra, 360 bar, BRKLYN, Klikk, Hello Baby

Vidéken: Marica-Veszprém, Várkert-Mosonmagyaróvár, Maszek-Debrecen

Ennél jobb péntek esti kikapcsolódást elképzelni sem tudnánk, ti is ott lesztek?