Mila Kunis cuki pocakkal pózolt a vörös szőnyegen

Ujvári Viki

Mila Kunis és Ashton Kutcher immáron második csemetéjüket várják és úgy tűnik, a színésznő ragyog ebben a szerepben is, amit az élet osztott rá.

Egy újabb vörös szőnyeges eseményen csodálhattuk meg a 32 éves színésznő gömbölyödő pocakját, aki úgy tűnik második terhességét kicsit több reflektorfényben tölti, mint az elsőt. Gyönyörűen festett ebben az Atelier Versace mini ruhában a Rossz anyák premierjén.

Nézd meg ezt is!
Mila Kunisék parádéznak a Rossz anyák szinkronizált előzetesében

Esetében nem tudjuk, hogy egy szorgos csapat műve az amit látunk, vagy Mrs. Kutcher önálló életet él styling témában, de hogyha tovább folytatja a film népszerűsítését az Egyesült Államokban, akkor nagyon úgy tűnik, hogy Blake Lively emberére akadt "trendi kismama" kategóriában.

A filmet egyébként július 29-én mutatják be a tengerentúlon. A Másnaposok íróinak új alkotásáról van szó, és minden valószínűséggel nem lesz egy kasszasiker, de pontosan kimeríti majd az egyestés szórakozás fogalmát, ami bőven megfelel egy vígjáték esetében.

Végezetül pedig egy közös fotó a filmbéli rossz anyákkal (balról jobbra): Kathryn Hahn, Kristen Bell, Mila Kunis, Annie Mumolo és Christina Applegate.

Te is kíváncsian várod már ezt az új vígjátékot?

Olvasd el ezt is!
Már láthatóan gömbölyödik Mila Kunis kismamapocakja