Végre itt a Szívek Szállodája folytatásának előzetese!

Europress
Reni

Nemsokára itt az új évad, jönnek az újabb fordulatok Stars Hollow-ban!

Nem kell már sokáig várnunk, az ismerős főcímdalra nagyot dobbant a szívünk, újra láthatjuk egyik régi kedvenc sorozatunkat. A Netflix bejelentette, hogy a premier időpontja az amerikai Hálaadás hétvégéjén, november 25-én lesz.

Egy év az Élet – ezzel a címmel folytatódik a sorozat a 8. évaddal, melynek során minden részben más évszak jelenik meg, az első rész télen, az utolsó pedig ősszel játszódik majd.

Olvasd el ezt is!
Szívek szállodája: 13 dolog, amit eddig tudunk az új részekről
forrás: Europress

Hét évad után tehát ismét fordulatosabbnál fordulatosabb epizódokat izgulhatunk végig, ahol a rajongók legnagyobb örömére majdnem minden szereplő visszatér a képernyőre! (Gilmore nagypapa, Richard sajnos nem lesz köztük, ugyanis tavaly januárban 71 éves korában elhunyt Edward Herrmann színész...)

forrás: Europress

Arról még zajlanak a tárgyalások, hogy nyolc részt láthatunk-e majd külön, vagy négy dupla epizódot, de az már biztos, hogy Rory és Lorelai ismét gondoskodnak majd a szórakoztatásról és az izgalmakról!

Hogy pontosan mit tartogat számunkra az új évad, az novemberben kiderül, de az előzetes alapján unatkozni biztosan nem fogunk!

Olvasd el ezt is!
Mi történik, ha egy hétig azt eszed, amit a Gilmore-lányok?