4 manikűr, amit augusztusban muszáj kipróbálnod

Léderer Fruzsina

Hamarosan itt a nyár legjobb hónapja, az augusztus. Erre a csodás időszakra készülj a legmenőbb manikűrökkel.

Az Instagramról inspirálódva olyan szuper manikűrökre bukkanhatsz, amelyeket akár otthon is megcsinálhatsz, de a körmösödnek is megmutathatod, hogy készítse el neked. Bemutatunk néhány olyat, amely nagy kedvenc lehet, ha nyaralni mész, vagy ha csak simán feldobnád a hétköznapokat.

Banán színű körmök egy kis trópussal

Ha már szépen lebarnult a bőröd, válassz sárga színt rájuk! Ha szereted a mintákat, egy vagy két körmöt a sárga helyett fehérrel színezz, és kerüljön rá trópusi virág vagy levél. Vigyázz, hogy ne legyen túl színes, mert a sárga már magában is elég feltűnő.

Ha nyár, akkor dinnye

A piros körmök amúgy is mindig divatosak, miért ne dobhatnád fel őket a nyári szezon egyik nagy kedvencével, a dinnyével? Az egyik ujjadra fess egy kis zölddel héjat, illetve néhány fekete magot, és már kész is a dinnyeszelet manikűr! Ha a merészebb színeket is kedveled, lehetnek zöldek is a körmök, és csak a dinnyés ujjaidra kerüljön piros vagy rózsaszín!

A nude mindig trendi

Könnyen elkészítheted otthon a felturbózott nude körmöket. Fehér és lebarnult bőrön is remekül mutat, csak annyi a feladatod, hogy kiválaszd, a nude melyik árnyalata mutat rajtad a legjobban. Húzz feketével vagy fehérrel néhány vékony és vastag csíkot vízszintesen a körmeidre. Az, hogy hogyan variálod, és melyik körmödre hány csík kerül, csak rajtad és a fantáziádon múlik!

Próbáld ki a sellőport!

Egy réteg alaplakkra vigyél fel egy réteg színt tetszés szerint, majd mikor már elkezdett megszáradni, nyomkodj bele sellőport. Ezután jöhet a színtelen fedőlakk. Bármilyen egyszerű körmöt nagyszerűen feldobhatsz vele.


Te melyiket próbálod ki?