Meglepetééés!!! – Így NE szúrj el egy meglepetésbulit 7 lépésben

K. V. / Éva magazin

Mi lesz akkor a meglepetésbulival, ha valaki meglepetésszerűen elkottyantja róla magát???

Nagyon könnyen előfordulhat, hogy egy-egy meggondolatlan ismerősünk elrontja az általunk szervezett események meglepetés részét. Na persze nem mondom azt, hogy ezzel lőttek is az egész a bulinak, csak hát nem túl jó érzés, hogy két perc alatt romba dől az addig befektetett munkád, amibe előzőleg nyilván rengeteg energiát öltél bele.

Olvasd el ezt is!
Így szervezz meg egy lánybúcsút! – 6 tipp

Az én egyik ilyen sztorim az, hogy az említett személy nem tudott eljönni egy 40. meglepi szülinapra, - ami amúgy eléggé bántotta, - és amikor az ünnepelt az otthonról elszállingózó családtagokból gyanút fogott, őt hívta fel, hogy igazolja a sejtését. Olyannyira sikerült igazolnia, hogy a köszönés után rögtön ez a megbánó mondat hangzott el a telefonban: „jaj, tényleg ne haragudj, hogy nem tudtam elmenni a bulira!”. Hmm...

Persze utólag csak nevetünk a dolgon és nyilván nem haragszunk az illetőre, hiszen ilyen bárkivel előfordulhat; mégis jó lenne a következő alkalommal megelőzni a bajt. Nos, épp ezért gondoltuk úgy, hogy felírjuk magunknak a legfontosabb meglepetés buli szervezési kritériumokat. Ki ne hagyd ezeket, ha jót akarsz magadnak!

forrás: europress

# Kezdjük az alapokkal!

Készíts pontos vendéglistát, és még csak véletlenül se térj el tőle! Aki egyszer felkerült, az már ne kerüljön le róla, miután publikussá tetted a meghívottak között; de lehetőleg ne is nagyon bővítgesd utólag!

# Titkos esemény!

Hozz létre a Facebookon egy titkos eseményt és csak azokat tedd rá, akiket szeretnél meghívni! Ha ezt túl bonyolultnak ítéled, akkor készíts egy köre-mailt, amin folyamatosan tájékoztatod a vendégeket a fejleményekről. A lényeg, hogy ne engedd ki az irányítást a kezed közül, hanem próbálj meg mindent az eredeti terv szerint csinálni!


Az összeállítás folytatódik az evamagazin.hu oldalon!