Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mit árul el a csillagjegyed a karrieredről?

Mit árul el a csillagjegyed a karrieredről?
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Milyen meló illik hozzád, milyen területeken lehetsz a legsikeresebb, és hogy viselkedsz a munkahelyi környezetedben? Most kiderül, ha tovább olvasol!

Kos

Igazi vezetők a Kosok, akik épp ezért nehezen tűrik el, ha egy főnöknek kell "ugrálniuk", hiszen ők szeretnének a főnökök lenni! Sokfelé tudnak egyszerre figyelni, több dolgot képesek kézben tartani, épp ezért a sima útjuk a legmagasabb pozíció felé szinte biztosítva van! Nagyon jó csapatjátékosok. Ideális munka: bármilyen nagy cég vezetői vagy management tagjai között van helye, hiszen szeret versengeni. Épp ezért az olyan melók is közel állhatnak hozzá, amiben valamilyen játék vagy mozgás kap helyet: személyi edző, sportoló vagy animátor.

Bika

Praktikus gondolkodású és simulékony: így lehet jellemezni a Bika munkaerőt. Mivel kicsit makacs jellem, ezért több a konfliktusa a munkahelyen, mint egy átlag alkalmazottnak, de ugyanakkor remek csapatjátékos a legtöbb esetben. Ideális munka: pénzügyi területen vagy a szépségiparban is nagy karriert futhat be, jó a sales és marketing feladatokban is.

Ikrek

A legfontosabbb az Ikrek számára a változatosság, ezt keresik a munkahelyükön is. Gyorsan jár az agyuk, kreatívak, de ha nincs kielégítve a változatos feladatok iránti vágyuk, akkor hamar továbbállnak az adott helyről, nem bírják a monotonitást. Ideális munka: minden ami kommunikáció: pl. sajtós, PR manager, tanár.

Rák

Nem okoz neki gondot a felelősségvállalás, e mellett pedig nagyon gondoskodó jellem. Imádja az olyan helyzeteket, amikor valamilyen problémára kell megoldást találni, de nem érzi magát jól az olyan munka során, ahol nem látja azt, hogy teremtett valamit, nem látja az eredményét a melónak. Fontos számára hogy motivált legyen, épp ezért a vezetőitől is elvárja a folyamatos visszajelzést. Ideális munka: tanár, óvónő, szociális munkás, dietetikus, egészségügyi dolgozó.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, inspirálni, tanítani másokat. A csillagjegyek közül ők a legjobb, legszerethetőbb főnökök, akikre általában felnéznek a beosztottjaik, nagyon kreatívak és tehetséges előadók. Ideális munka: tanár, politikus, színész, zenész, divattervező.

Kép
forrás: Europress

Szűz

Perfekcionista, aki vezetőként és alkalmazottként is nagyon összeszedett, szervezett. Ha kell, megvédi a munkatársait a jogtalan bántásoktól, nagy az igazságérzete. Ugyanakkor hajlamos az önostorozásra. Ideális munka: fantasztikus a memóriájuk és a szervezési képességük, ezért jó rendezvényszervezők, fordítók, szerkesztők, pszichológusok, rendőrnyomozók lehetnek, de saját üzlet nyitásában is érdemes gondolkodniuk.

Mérleg

Szeret emberekkel foglalkozni, társaságban lenni. Fontos számára, hogy meghallgassa és megértse a kollégái gondolatait, motivációit. E tulajdonságai miatt sokféle területen sikeres lehet. Ideális munka: diplomata, mediátor, ügyvéd, tolmács, esküvőszervező, utazásszevező.

Skorpió

Senki sem tartja meg olyan jól a titkokat, mint e csillagjegy szülöttei, ez pedig a munkahelyi előrelépésüket is sokszor segíti. Ezen kívül szeretnek kutatni, új dolgokat felfedezni, elsőnek lenni mindenben. Ideális munka: sebész, kutatóorvos, helyszínelő, logisztikus, HR-es.

Nyilas

Ő az, aki szinte mindig mindenben a legjobb! Pozitív személyiség, aki arra biztatja a kollégáit, hogy mindig élvezzék a munkájukat és nézzék mindennek a jó oldalát! Épp ezért sok területen sikeres lehet, csak egy a fontos: a munkahelyén ne legyen túl erős a hierarchia. Ideális munka: imád utazni, ezért érdemes a turizmusban elhelyezkednie. De jó tanár vagy projektvezető is lehet belőle.

Olvasd el ezt is!

Bak

Komoly és szervezett személyiség, de semmiképp sem unalmas! Nem ijed meg attól, ha vezetnie kell egy csapatot, sőt! A csúcsra tör és az a célja, hogy vezető lehessen! Igazi munkamániás, épp ezért minden esélye meg is van rá, hogy ő legyen a legjobb a cégénél. Ideális munka: szervezettsége miatt kiváló lehet építészként, mérnökként vagy bármilyen adminisztratív területen.

Vízöntő

Igazi szabad szellemű személyiségek ők, de ez ne tévesszen meg senkit: nagyon is keményen tudnak dolgozni! Ők azok, akik hajnalig fenn maradnak egy projekt miatt ha kell, és bármikor fel lehet hívni őket - akár hétvégén is! Jobban szeretnek egyedül dolgozni, de a csapatmunka sem okoz gondot nekik. Ideális munka: nagy karriert tudnak befutni a természettudományok vagy a technológiai szakmák területén, de sok jó grafikus vagy fotós is van a Vízöntők között. Vállalkozóként sikeresebbek lesznek, mint alkalmazottként.

Halak

Rugalmas munkaerő, aki képes minden helyzethez alkalmazkodni. Nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, csakis az, hogy ő maga miatt a legjobbat tudja nyújtani a melóban. Olyan munka illik hozzú, ami az érzékenyebb lelkével, gondoskodó, empatikus énjével kompatibilis. Ideális munka: orvos, nővér, pszcichológus, művész.

Rátok igaz a leírás?

Olvasd el ezt is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!