A nap cikke

Vicces képregény arról, hogy mi a különbség az irodai és a home office munka között – Te magadra ismersz?

Tuti, meg fogod érteni mindkét álláspontot.

Még több olvasnivaló

Karcsú derék idén nyárra? A kulcs a szénhidrát, méghozzá este – el is áruljuk, miért!

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Olvadozunk! Adam Levine egy nagyon cuki fotón mutatta meg, milyen nagy már a felesége pocakja

Vicces képregény arról, hogy mi a különbség az irodai és a home office munka között – Te magadra ismersz?

Blake Lively kislánya már most divatguru: simán beszól anyukájának, ha nem tetszik a szettje

El sem hiszed, ki lehet az az előadó, aki újra feldolgozza az új Oroszlánkirály filmdalait

Szerelem a láthatáron: a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale összejött sorozatbeli kollégájával

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Mit árul el a csillagjegyed a karrieredről?

Europress
Mit árul el a csillagjegyed a karrieredről?
Gabi Gabi
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Milyen meló illik hozzád, milyen területeken lehetsz a legsikeresebb, és hogy viselkedsz a munkahelyi környezetedben? Most kiderül, ha tovább olvasol!

Kos

Igazi vezetők a Kosok, akik épp ezért nehezen tűrik el, ha egy főnöknek kell "ugrálniuk", hiszen ők szeretnének a főnökök lenni! Sokfelé tudnak egyszerre figyelni, több dolgot képesek kézben tartani, épp ezért a sima útjuk a legmagasabb pozíció felé szinte biztosítva van! Nagyon jó csapatjátékosok. Ideális munka: bármilyen nagy cég vezetői vagy management tagjai között van helye, hiszen szeret versengeni. Épp ezért az olyan melók is közel állhatnak hozzá, amiben valamilyen játék vagy mozgás kap helyet: személyi edző, sportoló vagy animátor.

Bika

Praktikus gondolkodású és simulékony: így lehet jellemezni a Bika munkaerőt. Mivel kicsit makacs jellem, ezért több a konfliktusa a munkahelyen, mint egy átlag alkalmazottnak, de ugyanakkor remek csapatjátékos a legtöbb esetben. Ideális munka: pénzügyi területen vagy a szépségiparban is nagy karriert futhat be, jó a sales és marketing feladatokban is.

Ikrek

A legfontosabbb az Ikrek számára a változatosság, ezt keresik a munkahelyükön is. Gyorsan jár az agyuk, kreatívak, de ha nincs kielégítve a változatos feladatok iránti vágyuk, akkor hamar továbbállnak az adott helyről, nem bírják a monotonitást. Ideális munka: minden ami kommunikáció: pl. sajtós, PR manager, tanár.

Rák

Nem okoz neki gondot a felelősségvállalás, e mellett pedig nagyon gondoskodó jellem. Imádja az olyan helyzeteket, amikor valamilyen problémára kell megoldást találni, de nem érzi magát jól az olyan munka során, ahol nem látja azt, hogy teremtett valamit, nem látja az eredményét a melónak. Fontos számára hogy motivált legyen, épp ezért a vezetőitől is elvárja a folyamatos visszajelzést. Ideális munka: tanár, óvónő, szociális munkás, dietetikus, egészségügyi dolgozó.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, inspirálni, tanítani másokat. A csillagjegyek közül ők a legjobb, legszerethetőbb főnökök, akikre általában felnéznek a beosztottjaik, nagyon kreatívak és tehetséges előadók. Ideális munka: tanár, politikus, színész, zenész, divattervező.

Kép
forrás: Europress

Szűz

Perfekcionista, aki vezetőként és alkalmazottként is nagyon összeszedett, szervezett. Ha kell, megvédi a munkatársait a jogtalan bántásoktól, nagy az igazságérzete. Ugyanakkor hajlamos az önostorozásra. Ideális munka: fantasztikus a memóriájuk és a szervezési képességük, ezért jó rendezvényszervezők, fordítók, szerkesztők, pszichológusok, rendőrnyomozók lehetnek, de saját üzlet nyitásában is érdemes gondolkodniuk.

Mérleg

Szeret emberekkel foglalkozni, társaságban lenni. Fontos számára, hogy meghallgassa és megértse a kollégái gondolatait, motivációit. E tulajdonságai miatt sokféle területen sikeres lehet. Ideális munka: diplomata, mediátor, ügyvéd, tolmács, esküvőszervező, utazásszevező.

Skorpió

Senki sem tartja meg olyan jól a titkokat, mint e csillagjegy szülöttei, ez pedig a munkahelyi előrelépésüket is sokszor segíti. Ezen kívül szeretnek kutatni, új dolgokat felfedezni, elsőnek lenni mindenben. Ideális munka: sebész, kutatóorvos, helyszínelő, logisztikus, HR-es.

Nyilas

Ő az, aki szinte mindig mindenben a legjobb! Pozitív személyiség, aki arra biztatja a kollégáit, hogy mindig élvezzék a munkájukat és nézzék mindennek a jó oldalát! Épp ezért sok területen sikeres lehet, csak egy a fontos: a munkahelyén ne legyen túl erős a hierarchia. Ideális munka: imád utazni, ezért érdemes a turizmusban elhelyezkednie. De jó tanár vagy projektvezető is lehet belőle.

Olvasd el ezt is!

Bak

Komoly és szervezett személyiség, de semmiképp sem unalmas! Nem ijed meg attól, ha vezetnie kell egy csapatot, sőt! A csúcsra tör és az a célja, hogy vezető lehessen! Igazi munkamániás, épp ezért minden esélye meg is van rá, hogy ő legyen a legjobb a cégénél. Ideális munka: szervezettsége miatt kiváló lehet építészként, mérnökként vagy bármilyen adminisztratív területen.

Vízöntő

Igazi szabad szellemű személyiségek ők, de ez ne tévesszen meg senkit: nagyon is keményen tudnak dolgozni! Ők azok, akik hajnalig fenn maradnak egy projekt miatt ha kell, és bármikor fel lehet hívni őket - akár hétvégén is! Jobban szeretnek egyedül dolgozni, de a csapatmunka sem okoz gondot nekik. Ideális munka: nagy karriert tudnak befutni a természettudományok vagy a technológiai szakmák területén, de sok jó grafikus vagy fotós is van a Vízöntők között. Vállalkozóként sikeresebbek lesznek, mint alkalmazottként.

Halak

Rugalmas munkaerő, aki képes minden helyzethez alkalmazkodni. Nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, csakis az, hogy ő maga miatt a legjobbat tudja nyújtani a melóban. Olyan munka illik hozzú, ami az érzékenyebb lelkével, gondoskodó, empatikus énjével kompatibilis. Ideális munka: orvos, nővér, pszcichológus, művész.

Rátok igaz a leírás?

Olvasd el ezt is!
Napi horoszkóp február 17.: az Oroszlánok számára új kapcsolat van a láthatáron, a Szüzek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat

Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a mai horoszkópodat is!

Itt az ideje, hogy te készítsd el magadnak a zabtejet!

Sokan vannak, akik valamilyen ételintolerancia miatt fogyasztanak gabona- vagy egyéb magtejeket az állati eredetűek helyett. Sokan pedig azért, mert rendkívül finomak, és emellett persze egészségesek is. Egy baj van csak velük, hogy meglehetősen drágák. De tudtad, hogy ezeket simán előállíthatod akár otthon is, fillérekből?

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Az állatok olyan jó hatással vannak a lelkedre, hogy szavakba önteni is nehéz!

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Ezekkel az illusztrációkkal biztosan te is azonosulni fogsz!

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Napi horoszkóp február 16.: a Szüzek kitartanak a céljuk mellett, a Skorpiók végre kikapcsolódhatnak

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeznek!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!