Így marad gyönyörű Selena Gomez

Europress
Kata

Az énekesnő elárulta legfontosabb szépségtippjeit!

Selena Gomez éppen Revival turnéjával járja körbe a világot, ami nem kis próbatétel elé állítja. Végig fittnek és gyönyörűnek kell lennie, amihez természetesen van pár tippje és trükkje az énekesnőnek. Egy friss interjú alapján összegyűjtöttük, miket tudsz te is hasznosítani Az Insta legmenőbb sztárjának rutinjából!

1. Rendszeres edzések

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy ahhoz, hogy jó formában legyen, Selenának is rendszeres testmozgásra van szüksége. Azt mondja, korábban sosem volt személyi edzője, aki naponta figyel a mozgására, a turnéra való felkészüléshez azonban igénybe vette Amy Rosoff Davis segítségét. Konkrétan minden nap edz, amit ugyan nehéz utána csinálni, de a rendszeresség lenne a lényeg, amit elleshetsz tőle.

2. Lélegezz helyesen

Furcsa, de sokan nem lélegzünk a megfelelő ütemben, ez is egy olyan dolog, amit érdemes fejleszteni, optimalizálni, mert csak jobb lehet tőle a közérzetünk. Selenának sok melója van abban, hogy ne kapkodja a levegőt, amihez nagy segítség volt számára a jóga és a Pilates. Szerinte főként az utóbbi volt rá jótékony hatással, megnyugtatta és rendbe hozta a légzésének üzemét.

A TÖBBI EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ TRÜKKJÉÉRT KATTINTS IDE!