Így sminkelj egyszerűen 5 perc alatt, ha meg kell jelenni

Europress
Kata

Egy argentin szépség megmutatta kötelező rutinját, amit érdemes kipróbálni!

Amikor estélyre, vagy bármilyen fontos eseményre készülünk, ahol meg kell jelenni, hajlamosak vagyunk túlizgulni a dolgot. Pedig a kevesebb néha több elve ilyenkor is érvényesül, és nem feltétlen szükséges a gyönyörű ruhához atombiztos sminket készíteni, amin keresztül már az arc sem látszik.

Az argentin művészeti vezető, Sofía Sanchez de Betak a Vogue egyik kedvence, aki most egy videóban mutatja be, hogyan sminkel exkluzív partik előtt. Azt gondolnánk, bonyolult móka lesz ez, de egyáltalán nincsen erről szó!

1. Kenj géles állagú hidratálót az arcbőrödre kezdésnek, majd használj egy kevés primert sminkalapnak.

Most 40% kedvezménnyel kapható!

2. Ezután jöhet a krémes állagú alapozó, amihez nyugodtan keverj egy kissé fényesebb terméket is, majd fixáld az eredményt átlátszó púderrel.

3. Egy kevés kontúrozás, kizárólag az arccsontok kiemelésére, aztán rendbe szedheted a szemöldöködet is az erre kifejlesztett kefével.

4. Húzd ki a szemedet finoman ecset segítségével és formázd szempilláidat is, majd emeld ki őket kedvenc fekete szempillaspiráloddal.

5. Fesd ki az ajkaidat előbb szájceruzával, utána pedig rendesen egy sötétvörös rúzzsal. Ne használj ecsetet, csak a rúzst, így természetesebb lesz a hatás.

6. Végül az egész sminknek adj egy kis arcpermetet, ami felfrissít estére. És készen is vagy!

Ugye, hogy nem kell túlgondolni egy menő partit sem?