A nap cikke

Eljegyzés után családalapítás: első babájával várandós Kirsten Dunst

Már itt vannak az első fotók is a színésznőről!

Még több olvasnivaló

Ajándékötletek az egész családnak és persze magadnak is

Az hiszed, egyszerű? 5 hiba, amit te is tutira elkövetsz zuhanyzás közben!

5 egyszerű divatpraktika, ami alapjaiban könnyíti meg az életed!

Új részekkel tér vissza a 2000-es évek egyik kedvenc sorozata, a Szökés

Eljegyzés után családalapítás: első babájával várandós Kirsten Dunst

Angelina vajon mit szól ehhez? Újabb gyönyörű színésznővel hozták össze Brad Pittet

Ezt árulja el a kapcsolatotokról az, mivel lep meg a párod karácsonyra

Két hónapig egyáltalán nem viseltem sminket, és elég sokat tanultam belőle

Egy magyar show, amilyet még nem látott Monte Carlo

Egy magyar show, amilyet még nem látott Monte Carlo
Lakatos Márk Lakatos Márk
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Édeseim, kapaszkodjatok meg, mert most egy olyan sztorit fogok elmesélni nektek, ami csak a mesében létezik vagy filmeken. Lesz benne show és kaland és utazás, úgyhogy kapaszkodjatok a szék karfájába, mert rettentő izgalmas dolgok jönnek!

Nem tudom, mennyire tudjátok rólam, hogy engem kiskorom óta vonz a színpad. Az opera, a balett, a színház, és persze a TV show-k világa. Emlékszem is, amikor nagymamámmal először voltam a Magyar Állami Operaházban – kb. 5 éves lehettem – és a szünetben a függönyt nézve pontosan tudtam, hogy én majd egyszer annak a függönynek a másik oldalán fogok állni.

Kép

És amilyen az én életem, a nagy vargabetűk után végül csak visszatértem nagy szerelmemhez, az Operaházhoz! Borzasztóan örülök annak, hogy több éve dolgozunk együtt a MÁO-val, hogy nagy show-kat, divatbemutatókat, látványos utcai produkciókat csináltunk, és együttműködtünk a báljaik, estélyeik megszervezésében is. Már több éve tart a közös munka, és azt hiszem, ennek a megkoronázása az idén téli Shakespeare estélyen volt, amikor Maestro Placido Domingo-val dolgozhattam együtt - ugyanis annak a show-nak voltam a jelmez látványtervezője, amelyben ő volt a sztárvendég.

Kép

Ezek azok a pillanatok, amikre érdemes várni az életben! De ugyanígy említhetném a jelmeztervező munkáimat is. Nagyon korán, amikor elkezdtem stylinggal foglalkozni és stylist lettem, rögtön éreztem, hogy nekem ebben az irányba is el kell indulnom. Az egyik legfontosabb partnerem és alkotótársam Ladányi Andrea koreográfus, akivel sok-sok nagyon szép előadást hoztunk össze a Szegedi Nemzeti Színházban, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban vagy a Bárka Színházban. Olyanokat láthattatok például, amin közösen dolgoztunk, mint A varázsfuvola vagy a Don Giovanni, de együtt csináltuk például a Kabarét vagy a Hairt is, és már most készülünk a következő évadban a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról színpadra állítására. Remélem, sokan eljöttök majd megnézni! ;)

Kép

Másik fontos alkotótársam a szuper Lukács Gabi, akivel több mint 10 éve dolgozunk együtt divatbemutatók, színes, látványos színpadi show-k megálmodásán. A Mercedes-Benz Fashion Weeken, a Gombold újrán dolgozunk már 5. éve, és még az elején elkezdtünk azon is gondolkodni, hogyan lehetne olyan színes, látványos, táncos sztárokkal tűzdelt show-kat csinálni, ami nekünk mindig is nagy kedvencünk volt. Ezért alapítottuk meg a Wonderland Show Company-t, amivel az elmúlt 10 évben rengeteg izgalmas dologban részesültünk. A legnagyobb élmény mégis az volt, mikor 3 évvel ezelőtt hirtelen megjelent nálunk egy olasz producer, és azt mondta, meg szeretné nézni azt, hogy mi mit is csinálunk.

Kép

Akkor azt sem tudtuk, hova legyünk izgalmunkban, ezért hirtelen összeszedtünk egy kis bemutató előadást azokból a munkákból - képekből és show jelenetekből -, amiket az elmúlt években csináltunk, hogy összerakjunk egy 50 perces showt. Szerencsére nagyon tetszett neki, mondta is olaszosan, hogy bravo-bravo, köszönjük, majd értesítjük – tehát ahogy ez a filmekben szokott lenni. Soha többet nem is jelentkezett, majd idén márciusban egyszer csak csörgött a telefon az ügynökségünkön, az Actual Artban, és azt mondta, hogy nahát akkor, kérem szépen, kedves Gabi és Márk, várjuk Önöket az idei Monte Carlo-i nyári fesztiválon, amit Európa egyik legszebb termében a Salle des Etoiles-ban rendeznek, ami a Monacói-öböl közepén van. Ez egy fantasztikus színházterem, aminek szétnyitható a teteje, leengedhetőek a hatalmas nagy, égig érő ablakai és az egész öböl és a monacói vár is látszik belőle. Itt ezen a helyszínen, a nyári fesztiválon, ha gondoljuk, 2 nap miénk lehet a színpad és előadhatjuk a Dreamworld show-t, amiről már olyan rég álmodunk.

Kép

Annyira meglepődtünk, hogy kiesett a telefon a kezünkből! Ez azt jelentette, hogy 2 hónap alatt egy 28 táncosból álló, egy órás show-t kell újra megkoreografálni kitalálni, megrendezni és összerakni. Egy olyan show-t, amiben 12 méteres LED-fal a háttér, amin folyamatosan videoanimációk kísérik a táncosokat, és interaktív jelenetek zajlanak velük. Ijesztően hangzott a felelősség, meg kell, hogy mondjam…

Kép

Több mint 400 kosztümöt kellett legyártani ennyi idő alatt, amiről már első pillantásra azt gondoltuk, hogy ez egy lehetetlen feladat lesz. De engem izgatnak a kihívások!! Úgyhogy arra jutottunk, most itt van a nagy alkalom, az a bizonyos, ami egyszer adatik meg az ember életében. Tudtuk, hogy ezt biztos, hogy nem hagyjuk ki, és ha kell, éjjel-nappal dolgozni fogunk. És hát nem azért, hogy nagyzoljak, de olyan sztárok szerepelnek még ezen a fesztiválon, ugyanezen a színpadon, mint Rod Stewart, Tom Jones vagy Lana Del Rey, de énekelt már itt Rihanna és Robbie Williams is. Így néz ki ez a fantasztikus hely:

Kép

Végül, két hónap nagyon kemény munka után összeállt a produkció, a Wonderland Dreamworld Show, az álomvilág, amiben mi élünk több mint egy évtizede. Ezt vittük ki július 4-5-én Monacóba és úgy éreztük, cserébe elhoztuk a monacói közönség szívét. Az előadás végén felállva tapsoltak és virágokat dobáltak a fantasztikus táncosainknak, akik Szabó Tomi koreográfiájára adták elő ezt a meseszerű produkciót, ezt a sok képből álló, álombeli tájakat és kultúrákat összekötő csodát. És nem lenne teljes a cikk, ha kihagynám a jóbarátokat, akik csatlakoztak hozzánk támogatóként! Segített nekünk a Dorko, a Deichmann és a Converse is, és így került kb. 150 pár cipő is a kamionba, ami Monte Carlóba szállította a 400 jelmezt, a rengeteg kelléket és díszletelemet. Úgyhogy ezért is gondoltam, hogy elmesélem Nektek ezt a történetet, és megmutatom milyen is volt a mi kis monacói kalandunk, azon a helyszínen és azon a fesztiválon, ahol a világ legjobbjai is fellépnek. És a végére néhány kép, hogy lássátok, milyen jó dolgunk is volt (az ott a Lagerfeld Pool Club, ami pont olyan menő volt, mint amilyennek a képen tűnik, főleg a Romani Design táskámmal!). És külön köszönetet küldök a végére Jóczik Beusnak és a kis stylist csapatom többi tagjának, akik nálunk végeztek a Style Institute-ban és akik rengeteget segítettek a jelmezek elkészítésében, beszerzésében és összeállításában. Imádlak benneteket is! ;)

Kép

Folytatása következik hamarosan, amiben mesélek még arról, hogy milyen jelmezeket álmodtunk meg, és még videót is hozok a show-ról!!!

Csók és ölelés,

Márk

Ajándékötletek az egész családnak és persze magadnak is

Pillanatok alatt kész lehetsz a shoppingolással!

Az hiszed, egyszerű? 5 hiba, amit te is tutira elkövetsz zuhanyzás közben!

Zuhanyozni egyáltalán nem olyan egyszerű (jól), mint ahogyan azt eddig hitted!

Rihanna menő összeállításokkal bizonyítja, hogy ő a street style koronázatlan királynője!

A barbadosi énekesnő manapság különösen menő trendeket visel magán!

5 egyszerű divatpraktika, ami alapjaiban könnyíti meg az életed!

Apróságokról van szó, mégis rengeteg időt spórolunk meg velük!

Így állítsd meg egyszer és mindenkorra a túlevést: 9 tipp

A legtöbb diétának és egészséges életmódprogramnak egyetlen közös hibája van a fogyasztáskutató pszichológus szerint, aki azt is elárulja, hogyan lehet azt kiküszöbölni. Kilencféleképpen.

Új részekkel tér vissza a 2000-es évek egyik kedvenc sorozata, a Szökés

Úgy tűnik, az ötödik évaddal még nem zárult le a történet!

4 mód, hogy tovább élvezd a csúcsra jutás örömeit

Ha sikerül eljutnod a csúcsra, az már szuper. De mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy pár másodpercnél tovább is élvezheted az orgazmust?

Eljegyzés után családalapítás: első babájával várandós Kirsten Dunst

Már itt vannak az első fotók is a színésznőről!

Napi horoszkóp december 14.: a Rákok pontot tesznek valaminek a végére, az Oroszlánok új élményekkel gazdagodhatnak

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

Axente Vanessa 10 legjobb videója

Az év vége felé haladva nosztalgikus hangulatba kerültünk, s nézd végig a kedvenceinket. Reméljük, sikerül megtalálnod a hozzád legközelebb álló történetet.

Bár Jennifer Lopez minden idők legidősebb Guess-lánya, ezekkel a fotókkal mindenkit lepipál!

A latin díva újabb fotókon mutatja be, hogy ő bizony nem öregszik.

A kereséshez kezdj el gépelni!