Felnőttek a varázslók! Így néznek ki most a Harry Potter sztárjai

Léderer Fruzsina

Daniel Radcliffe filmsztár lett, Emma Watson színészkedik és modellkedik, és Tom Felton is feltűnik újra és újra a képernyőn. Mi újság a többi varázslótanonccal?

Kíváncsi vagy, mi lett a Harry Potter színészeivel? Megnyugodhatsz, senki sem tűnt el a sűllyesztőben. Sőt, néhányuknak kifejezetten jót tett az idő múlása.

Alfred Enoch, azaz Dean Thomas

Dean Thomas nagyon tehetséges kviddicsező volt, azonban Alfred Enoch új pályán csillogtatja tudását. Egy bűnügyi filmben, a How To Get Away With Murderben láthatod legközelebb.

Alfred Enoch
Kattints a kép felfedéséhez!

Matthew Lewis, alias Neville Longbottom

Már a longbottomingolás is bekerült a köztudatba, ami azt jelenti, jó pasivá változni a csúnya kisfiúból. Hogy miért? Matthew Lewis az élő példája a férfiak rút kiskacsából daliás hattyúherceggé változására. A színész rettentő sármos lett, és szerencsére a mozifilmekben való szerepléssel sem hagyott fel. Legfrissebb szerepe a Me Before You című filmben volt.

Matthew Lewis
Kattints a kép felfedéséhez!

Evanna Lynch, az egykori Luna Lovegood

A színésznő épp olyan bájos, mint a film idején, egy dolog azonban változott. Már nem a színészkedés tartja lázban, sokkal inkább aktivistáskodik. Az egyneműek házasságáért és az iskolai piszkálódások ellen küzd.

Evanna Lynch
Kattints a kép felfedéséhez!
Olvasd el ezt is!
Draco Malfoy visszatér, ezúttal a jó oldalon áll

Bonnie Wright, azaz Ginny Weasley

Megnyugodtunk, Bonnie még mindig vörös, ráadásul milyen szexi! Harry szerelme továbbra is színészettel foglalkozik, és még rendezőnek is állt. Remélhetőleg hamarosan láthatunk új filmet tőle.

Bonnie Wright
Kattints a kép felfedéséhez!

Harry Melling, akit Dudley Dursley-ként ismerünk

Sokat fogyott és férfiasodott a kis Dudley. Harry Melling menő színész lett Angliában, olyan darabokban kapott szerepet, mint például Lear Király.

Harry Melling
Kattints a kép felfedéséhez!


Mit szólsz hozzájuk?