5 dolog, amit minden pasinak meg kellene tanulnia a csókolózásról

Promóció

Bár léteznek született csókkirályok, sokan akadnak össze olyan pasikkal, akiknél lehet, hogy jobb a békákat csókolgatni. Súgunk nekik néhány tippet, és ők is királyfikká változhatnak.

Bárcsak minden pasi elolvasna néhány szakirodalmat a csókolózás művészetéről... Akad néhány tisztáznivaló az ügyben. Figyelem!

A kevesebb néha több!

Vonatkozik ez arra is, hogy nem muszáj tüdőig lenyomni a nyelvet a partner szájába. Sok férfi összekeveri a szenvedélyes csókot a letámadós, fojtogatóssal. Ne, ne, ne!

Figyelj a jelzésekre!

Ha nem tetszik valami a másiknak, akkor azt abba kell hagyni. Ha nem figyelsz rá oda, akkor helyette akár egy próbababát is választhattál volna. Akár meg is kérdezheted, mit szeret.

A nő úgy csókol, ahogy szeretné, ha őt csókolnák.

Ez aranyszabály, meg kell jegyezni.

Nyakharapdálás foltokkal?

Vámpíros játékok? Ez egy pár éve már kiment a divatból. Mondjuk akkor, amikor 14 éves voltál. A nők nem szeretik, ha harapdálják a nyakukat, főleg akkor nem, ha nyomot is hagynak rajta.

Nincs hagyma és kolbász csók előtt!

Igen, finom étel a hagymás bab, és persze, tök jó egy gyrost is elrágcsálni, de azért légyszi, utána férjen bele egy fogmosás és egy rágó, hogy még véletlenül se kelljen a nőnek megkóstolni más ebédjét.


Egyetértesz?