Végre kiderült, milyen módszerrel fogyott le Tóth Vera!

Facebook/Tóth Vera
Joy Magazin

Az énekesnő a közösségi oldalára feltöltött videóban és egy friss interjúban is mesélt arról, hogyan sikerült ledobnia magáról a kilókat.

Tóth Vera nagy fogyása az utóbbi hetek egyik fő témája volt a magyar bulvársajtóban. Az énekesnő pár napja megígérte, hogy végre beszél arról, hogyan is sikerült ledobnia a kilókat, hiszen egyrészt nagyon sok rajongója érdeklődött erről, másrészt pedig szerette volna leállítani azokat a csaló cégeket, akik az ő nevével hirdették a fogyást segítő termékeiket - természetesen jogtalanul.

forrás: Facebook/Tóth Vera
Vera először beszélt a műtétről, ami segített neki lefogyni

Az énekesnő egy élő videóban mesélt arról, hogy nemrég bypass gyomyorszűkítő műtéten esett át, mivel két év kemény munkájának csupán 10 kg fogyás lett az eredménye, az is csak nagy nehezen ment le Veráról. Ekkor már gyanakodott, hogy valószínűleg a szervezetében lehet a "hiba", és hamar ki is derült hogy inzulinrezisztenciával küzd, ez akadályozta a fogyását.

Dr. Mohos Elemér (aki a videóban is feltűnik), a Veszprémi Kórház Sebészeti Osztályának a főorvosa végezte a beavatkozást, amely után 3 és fél hónap alatt 26 kg-ot adott le az énekesnő!


Te alávetnéd magad egy ilyen műtétnek, ha hasonló problémával küzdenél, mint Vera?

Olvasd el ezt is!
Sokat fogyott Tóth Vera - Nézd meg a legújabb fotóját!