Napi horoszkóp július 19.: az Ikrek nagy dobásra készülnek, a Bakok hatékonyak és gyorsak

Reni

Ma se hagyd ki a napi horoszkópod, mert a csillagoknak fontos üzeneteik vannak számodra!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Kezd fogyni a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem győzöd kivárni a végét. Hosszú ideje dolgozol már rajta, eddig eredménytelenül, mely kezdi elvenni a lelkesedésed. Most van csak igazán szükséged arra, hogy minden kitartásod összeszedve vegyél egy nagy levegőt és nekivágj az utolsó métereknek. Hidd el, munkád gyümölcse a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje! Kitartás!

BIKA (április 21-május 21)

Hajlamos vagy egy bizonyos helyzetben gyorsan ítélkezni valaki felett és bírálni másokat. Amíg nem tudod biztosan, mi történt, amíg nem hallod a történetet mindkét fél előadásában, addig bölcsebben teszed, ha nem foglalsz állást és nem ítélkezel. Ha mindenképp kérik a véleményed, egész nyugodtan vállald fel, hogy csak akkor tudod objektíven megítélni a szituációt, ha meghallgattatott a másik fél is. Ha ezt a fajta dipomáciát zokon vesz bárki, akkor valószínűleg csupán egy katonát keresett maga mellé, nem pedig a véleményedre volt kíváncsi.

IKREK (május 22-június 21)

Nagy terveid vannak, de nem mered még senkinek elmondani, mert attól félsz, hogy a környezeted nem fogja kitörő örömmel fogadni, sőt megpróbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésed és belvágsz ebbe a nagyszabású dologba, érdemes beavatnod egy bizalmas személyt, akinek adsz a véleményére és el is fogadod tőle a kritikát. Amennyiben változtatást kell eszközölnöd, ne habozz megtenni, hogy minden tökéletes legyen.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, Te pedig nem értesz egyet vele. Ennek hangot adva, közöttetek is kialakul egy kisebb fajta feszültség. Mielőtt azonban elmérgesedik a helyzet, higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjatok egy közös nevezőt ez ügyben. Nem érdemes apró dolgokon megcsúszva maradandó károsodásokat szerezni, csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok mindenre kell koncentrálnod mostanában, amely miatt hajlamos vagy apróbb hibákat véteni. Tekintsd ezt egy jelnek és addig javíts a hibáidon, amíg nem lesznek belőle nagyobbak. Annak érdekében azonban, hogy minél kevésbé legyél sebezhető és minél kevesebb eséllyel kövess el hibákat, ülj le és igyekezd a fejedben uralkodó káoszt rendszerezni és szép sorjában mindent megoldani, mert minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb az esély arra, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok. Törekedj arra, hogy ezt elkerüld!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly döntést hoztál, melyen hosszú ideje rágódtál, de most végre kimondtad, amit ki kellett és sikerült pontot tenni a végére. Ne rágódj sokáig a múltbéli eseményeken, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amik elterelik a figyelmed. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, de ne tölts ezzel túl sok időt. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van! Új élmények új lehetőségek, új kalandok várnak rád, melyeket kár enne kihagyni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba akasztja a búját-baját, de senkit nem szeretnél megbántani. Ezért vállalsz minden helyzetben felelősséget és a szószóló szerepét. Miközben a többiek roppant hálásak neked önfeláldozásodért, ill. a népszerűségi indexed is az eget veri, elmennek melletted azok a lehetőségek, amik ahhoz szükségesek, hogy Te is feljebb és feljebb emelkedhess a különböző szinteken. Nemes dolog a segítségnyújtás, de ne feledkezz meg magadról sem. A saját váradhoz neked kell a téglákat egymásra raknod, mert senki nem fogja helyetted megtenni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Ha azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett. Törekedj arra, hogy olyasfajta köztes megoldást találj, amellyel nem csökkennek emberi értékeid sem a magad, sem mások szemében! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, nem győznek kéretlenül ott állni mögötted és azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel Te rendkívüli módon zavarónak találod a kéretlenül kapott tanácsokat, igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált hangnemben megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a Te életed lenne a középpontban. Ha tiszteletbe vesznek, meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, ha nem, akkor szép lassan hagyd őket hátra, ne ülj fel a sok zavaró hangoskodónak!

BAK (december 22-január 20)

Zsúfolt napnak nézel elébe, egyik feladat a másikat éri, azt sem tudod, melyikhez nyúlj hirtelen. Ahogy haladsz előre a nap folyamán, magad is elámulsz azonban azon, hogy mennyire logikusan rendszerezni tudtad a tennivalókat, emiatt elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Ha időben végzel a feladatokkal, add át magad a pihenésnek, ne vállalj mára több terhet a nyakadba, mert neked is szükséged van arra, hogy feltankold a kiürült tartályt. Nagyon hatékony voltál, emiatt kétszer dobhatsz! Csak így tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sok felé járnak a gondolataid, sok mindent szeretnél csinálni, de be kell látnod, kissé káoszos a helyzet a fejedben. Mindenbe nem tudsz belekezdeni, majd aztán befejeztlenül továbbállni, abban az esetben ugyanis hiteledet fogod veszíteni. Mindent a maga helyén és idejében kell kezelned, amit elkezdesz csinálni, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később ne mások dolgozzanak helyetted, mert azzal konfliktus helyzetet teremthetsz magad körül.

HALAK (február 20-március 20)

Lázasan dolgozol azért, hogy mindenkit boldoggá tegyél, litereket izzadsz annak érdekében, hogy megfelelj a környezetednek és az általuk felhelyezett lécet meg tudd ugrani. Ebben az esetben azonban fel kell tenned magadnak a kerdést: ki az, aki számodra referencia személynek számít? Elsősorban önmagadnak igyekezz megfelelni, légy elégedett és boldog, ne az számítson, ki mit gondol rólad. Ha mások értékrendje szerint élsz ugyanis, teljesen elveszíted az esélyt arra, hogy önazonos lehess és olyan minőségi életet élj, amelyben felszabadult vagy.