Végre itt van Blake Lively első home videója a kis James-ről!

Europress
Reni

A Gossip Girl sztárja Jimmy Fallon népszerű showműsorának vendégeként, vicces kulisszatitkokat osztott meg magánéletéről... És végre a kislányát is megmutatta!

Blake és férje, Ryan Reynolds nem csináltak sem titkot, sem sajtószenzációt második gyermekük érkezéséből. Ami azt illeti, nem is kellett különösebben bejelenteni, hiszen az elmúlt hónapokban a színésznő szépen gömbölyödő pocakja mindent elárult.

forrás: Europress

A The Tonight Show-ban Jimmy kérdésére válaszolva Blake elmondta, hogy másfél éves kislánya, James előbb tudta, hogy anyukája babát vár, mint maga, a színésznő.

„Körbesétált körülöttem, majd el kezdte puszilgatni a hasam és azt mondogatta „Bébi!”. De most már picit kellemetlen, mert akárkit lát kicsit nagyobb pocakkal, mindenkire ugyanezt mondja, mindegy, hogy férfi, vagy nő!”

-

Legutóbbi alkalommal Jimmy egy élethű kartonbábuval ajándékozta meg a Gossip Girl sztárját, aki hazavitte és megmutatta kislányának az új családtagot, melyet videóra is vett. A videóban megkérdezi James-től, hol van apa, mire a kislány megpuszilja a bábut és ujjal mutat Jimmy-re!

Nézd meg a vicces videót alább, amiben végre láthatjuk Blake és Ryan cuki gyermekét!

James ultracuki, a színésznő ragyog, az apuka boldog, kell ennél több?!

Olvasd el ezt is!
Megjelent a JOY 2016-os augusztusi száma szuperkedvező áron!